Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Razgovor za dnevnik nove tv

Direktor HNS-a izbjegavao konkretan odgovor na važno pitanje o Sosi: ''S naše strane nije bilo propusta''

Izvršni direktor Marijan Kustić komentirao je slučaj Sosa za Dnevnik Nove TV.

Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić u razgovoru za Dnevnik Nove TV govorio je o slučaju Borna Sosa.

''Prije svega žao mi je što je došlo do toga. Čuo sam se s izbornicima Dalićem i Bišćanom, vjerojatno ćemo se i naći i porazgovarati o svemu'', rekao je Kustić.
Kustić je praktički ponovio Dalićeve riječi za Novu TV da je Sosi povratak otvoren ako napravi prvi korak.

''Ne bih rekao da su mu zatvorena vrata. Mislim da je Borna napravio grešku, da je donio odluku ishitreno, žao mi je što su ga neki ljudi uz njega loše posavjetovali. Nakon toga je nazvao izbornik Dalić, rekao mu da je na širem popisu'', kaže Kustić.

"Saznao sam iz medija"

''Prvi korak treba napraviti Borna, reći kako vidi svoju budućnost. Naravno da ćemo sjesti s njim, ali Borna tu mora napraviti prvi korak'', rekao je.

gol expired Pozadina "slučaja Sosa": Otkrivamo što mu je Dalić poručio preko Olića! Jesu li savjetnici i agenti izmanipulirali Bornu? divider

Borna Sosa je javno izjavio zanimljivu stvar - da je prije dva mjeseca jednom direktoru da do znanja da mu Nijemci nude državljanstvo.

''Mislim da smo na tu temu rekli sve, osobno sam saznao sve iz medija. Odmah sam ga nazvao, razgovarali smo i rekao sam da ga vidim kao igrača Hrvatske. On je prošao sve naše uzraste, spletom okolnosti nije ubilježio nastup za A reprezentaciju. Znamo svi da je Dalić računao na njega protiv Malte, ali Bišćan ga je zamolio da ga prepusti za U-21 Euro'', rekao je Kustić.

gol expired Sosa nije jedini: Još jedan igrač mijenja reprezentaciju pred EURO, odustao od nastupa za svjetske prvake divider

Na ponovljeno pitanje o kojem se direktoru radi i je li Sosa doista obavijestio HNS o interesu Njemačke, Kustić je izbjegao konkretan odgovor ponovivši da je za sve saznao iz medija.

"Nema potrebe ići u ispitivanje, s naše strane propusta nije bilo''

''Idemo mi gledati sadašnju situaciju. Kad smo to čuli prvi put u petak, napravili smo sastanak s tajnicima, pravnicima i došli do zaključka da on teško igrati za Njemačku. Da smo znali to prije dva mjeseca, da je nekome rečeno, ponovno kažem da sam saznao za to iz medija….''

Zlatko Dalić Dalić poslao poruku Sosi: Otkrio što mora napraviti ako želi zaigrati za Hrvatsku divider

''Je li rečeno? Jeste li uspjeli saznati o kojem je direktoru riječ?'', inzistirao je naš reporter na odgovoru.

''Mislim da nema potrebe ići u ispitivanje jer propusta s naše strane nije bilo. Sad se pokazuje da je to tako. Mi smo već u petak znali da ne može igrati za Njemačku. Nismo išli s tim vani Nismo izašli van s tim jer je na kraju odluka na Fifi'', zaključio je Kustić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider