Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
brza reakcija policije

Mađarska policija spriječila obračun hrvatskih navijača s provokatorom sa srpskom zastavom

Jedan se mladić ušetao među hrvatske navijače želeći ih isprovocirati.

Galerija Provocirao hrvatske navijače (Sanjin Strukić/Pixsell)

U centru Budimpešte nekoliko su kafića okupirali hrvatski navijači koji su se zagrijavali za večerašnju kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska – Mađarska.

Veselu atmosferu nisu pokvarili ni domaći navijači koji bi se tu i tamo pridružili grupi hrvatskih navijača sa zastavama svoje zemlje.

No u jednom trenutku je glavnom turističkom ulicom u mađarskoj prijestolnici prošla skupina mladića od kojih je jedan oko struka imao srpsku zastavu i košarkašku loptu.

Prošli su pored hrvatskih navijača, a dio njih je krenuo u vulgarna skandiranja. No na kraju je ipak zaiskrilo zbog čega su reagirali pripadnici mađarske policije koja je brzo shvatila u čemu je stvar, a provokatori su udaljeni iz zone u kojoj se nalaze naši navijači.

Recimo kako je sinoć došlo do manjih obračuna navijačkih grupa iz Hrvatske i Mađarske, ali je policija u tim situacijama također bila na visini zadatka te je spriječila veće incidente.

Kakav ishod predviđate za utakmicu Mađarska - Hrvatska (nedjelja, 18:00)?

Ukupno glasova:

Hrvatska doživjela prvi poraz u Mađarskoj, ova skupina ipak neće biti tako lagana Adam Szalai (Foto AFP)

Hrvatski navijači okupirali Budimpeštu: Pogledajte kako to izgleda nekoliko sati uoči utakmice Hrvatski navijači u Budimpešti (Foto: Čitatelj) Hrvatski navijači u Budimpešti (Foto: Čitatelj)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider