Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"bit će 3:0 za hrvatsku"

Iskreno priznanje glasnogovornika Mađarske: "Mijenjali bi svu infrastrukturu za vaše rezultate"

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban razgovarao je s nekoliko ljudi u mađarskom nogometu uoči nedjeljnog gostovanja Vatrenih.

Galerija Vlado Boban u Budimpešti (Foto: GOL.hr)

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban nalazi se u Budimpešti gdje će u nedjelju Vatreni odigrati utakmicu 2. kola kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Utakmica je u nedjelju na rasporedu već od 18 sati uz izravan prijenos na Doma TV-u i GOL.hr-u. Specijalna emisija počinje već od 17:30, a gosti Saše Lugonjića bit će njegovi stručni sugovornici, Tomislav Butina i Mate Bilić.

Kakav ishod predviđate za utakmicu Mađarska - Hrvatska (nedjelja, 18:00)?

Ukupno glasova:

Mađarska i Hrvatska odmjerit će snage na Groupama Areni, a uoči utakmice Vlado Boban je razgovarao s Willijem Orbanom, stoper njemačkog Bundesligaša RB Leipziga, glasnogovornikom njihove reprezentacije Gergom Szabom, te nogometašem Marcelom Heisterom, bivšim nogometašem Istre i Zadra, a danas prvoligaša Ferencvaroša.

"Kramarić je sjajan igrač i u dobroj je formi. Istaknuo bih i Antu Rebića. Sve su to dobri igrači i na nama je da ih zaustavio", kaže stoper Orban.

Ivan Rakitić za Novu TV Rakitić za Dnevnik Nove TV: "U Mađarsku smo došli pozitivni i želimo tri boda" divider

Mađari jako puno ulažu u infrastrukturu, pa tako predsjednik Orban gradi nove stadione, trening-kampove, ali i dalje izostaju rezultati.

"Hrvatska ima sjajne rezultate, ali nema pravu infrastrukturu. Rado bi se mijenjali s vama, no moram reći da zahvaljujući dobroj infrastrukturi rezultati u najmlađim uzrastima lagano dolaze", rekao je glasnogovornik mađarske reprezentacije Gergo Szabo.

Marcel Heister nogometaš je prvoplasirane momčadi mađarskog prvenstva Ferencvaroša, te vjeruje da Mađarska nema nikakvih šansi protiv Hrvatske.

"Ne znam u čemu je najveća razlika između Hrvatske i Mađarske. U Hrvatskoj se non stop nešto igra, mali nogomet, pa makar i na cesti. Tako se valjda stvori neki talent. Mislim da Mađarska ne može ništa protiv Hrvatske. Navijam za Hrvatsku i mislim da će biti 3:0", kazao je Marcel.

gol expired Izbornik Dalić potvrdio tri promjene u sastavu za utakmicu protiv Mađarske! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider