Galerija

Kapetan Luka Modrić odigrao je dobru utakmicu na startu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine Hrvatska je slavila protiv Azerbajdžana s 2:1, a Modrić je kao i uvijek bio pokretač hrvatske igre.

"Bilo je teže od očekivanog, ali nismo ni očekivali da će biti lagano. Azerbajdžan se pokazao kao nezgodna ekipa. Najvažnije da smo na kraju uspjeli pobijedit. Tri boda za nastavak kvalifikacija."

Već za tri dana Hrvatska gostuje kod Mađarske u susretu 2. kola skupine E.

"Čeka nas jedva vrlo teška utakmica za koju se moramo oporavit i spremit."

Zlatko Dalić najavio je novu Hrvatsku. Bilo je teško, ali kapetan vjeruje da su odigrali dobru utakmicu, unatoč činjenici da su gosti držali bod sve do 79. minute.

"Mislim da smo odigrali dosta dobru utakmicu. Imali smo inicijativu, no oni su se dobro branili. Bili su zgusnuti otraga. Moramo biti puno bolji u situaciji kada protivnik kreće u kontru. To je jedini negativni aspekt današnje utakmice. Ima stvari s kojima možemo biti zadovoljni. Navijači su nas vodili do pobjede".

Kapetan je za kraj rekao da je bio jako zadovoljan nastupom debitanta Brune Petkovića.

"Bruno je odigrao jako dobro. Odigrao je ono što nam je bilo potrebno. Ja sam ga vidio jako dobro. Kad se još više uigra, bit će dodatna snaga našoj reprezentaciji", zaključio je Luka Modrić.

Propuštenu utakmicu pogledajte besplatno na novatv.hr