Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
vrijedna tri boda...

Dalić zadovoljan osvajanjem tri boda i odmah najavio dvije promjene za ogled s Mađarskom!

Hrvatska je s teško izborena tri boda otvorila kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Galerija Zlatko Dalić (Foto: GOL.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija teškom je mukom stigla do vrijedna tri boda na startu kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine. Vatreni su na Maksimiru slavili s 2:1 protiv Azerbajdžana, a izbornik Zlatko Dalić bio je zadovoljan nakon izborena tri boda uoči puta i utakmice Hrvatske protiv Mađarske.

"Zadovoljan sam. Tri boda su najvažnija. Najvažnije je da smo poštedili Rebića i Brozovića. Nije bilo lako, pogotovo nakon što smo primili prvi gol. Nakon što smo probili bunker sve je bilo lakše", rekao je izbornik za Novu TV.

Od prve minute Dalić je u igru stavio Kovačića i debitanta Brunu Petkovića, a na klupi su zbog manjih ozljeda i manje spremnosti ostali Ante Rebić i Marcelo Brozović.

"Poštedili smo Rebića i Brozovića jer mislim da nisu u stanju izdržati dvije utakmice u tri dana. Htjeli smo ih poštedjeti i u tome smo uspjeli. Idemo sada u Mađarsku napraviti dobar rezultat."

Jeste li zadovoljni pobjedom protiv Azerbajdžana?

Ukupno glasova:

Jako dobro su odigrali Josip Brekalo, koji je zaigrao na neuobičajenoj poziciji desnog beka, te debitant u reprezentaciji - Bruno Petković.

"Može se na njih računati. Bruno i Brekalo su odigrali jako dobro. Petkoviću nije bilo lako priviknuti se na naš sustav igre. Kad su tri boda tu sve je u najboljem redu."

Petković sigurno neće krenuti od prve minute u Mađarskoj, a vidjet ćemo hoće li Brekalo.

"U Mađarskoj će Brozović i Rebić igrati od prve minute", otkrio je Dalić.

Utakmica protiv Mađarske na rasporedu je za tri dana u Budimpešti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider