Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"bit će još teže"

Kramarić iz prve ruke zna što čeka Hrvatsku u nedjelju: Otkrio što mu je poručio mađarski suigrač

Kramarić je sjajnim udarcem donio pobjedu Hrvatskoj, a nakon utakmice otkrio je što čeka Hrvatsku u Mađarskoj.

Galerija Andrej Kramarić (GOL.hr)

Andrej Kramarić još jednom je potvrdio da je u velikoj golgeterskoj formi. Azerbajdžan se dobro držao na Maksimiru sve dok napadač Vatrenih nije sjajnim udarcem neobranjivo pogodio za pobjedu Hrvatske.

''Naravno da nismo željeli da se ovako odvije utakmica, ali sretan sam zbog ova tri boda. Nastavio sam i veliki niz. Dobro smo igrali, moglo je ispasti i više, ali to je nogomet, napravili smo što smo htjeli. Najavljivali smo ovakvu utakmicu, da će nas čekati defanzivni blok. Moramo ovo zaboraviti, regenerirati se i okrenuti se Mađarskoj'', rekao je za Novu TV.

Kramarić je i prve ruke potvrdio da Hrvatsku čeka teška utakmica protiv Mađarske u nedjelju.

''Bit će napaljeni. Imam suigrača Adama Szalaija tamo pa znam što nas čeka - čeka nas paklena atmosfera. Bit će malo puno teže nego danas. Nadam se da ćemo imati malo više prostora, pa će nam to odgovarati. Dobro smo igrali, ako ponovimo ovakvu igru, mislim da bi trebali slaviti. Uvijek je bilo drame s kvalifikacija, da se napokon plasiramo kako Bog zapovijeda.''

Kako je bilo igrati u napadačkoj trojci s Petkovićem i Perišićem?

''Igrali smo dobar nogomet, teško je bilo probiti taj blok, Petković je pokazao da zna igrati nogomet. Izbornik je taj koji odlučuje. Sretan sam da smo pokazali pravu Hrvatsku, iako možda su navijači htjeli više golova."

Jeste li zadovoljni pobjedom protiv Azerbajdžana?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider