Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Problemi s ozljedama

Izbornik Dalić i Modrić na treningu Vatrenih, dva braniča su otpala za Austrjiu

Utakmica Hrvatska - Austrija u Ligi nacija možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči dvoboja Lige nacija između Hrvatske i Austrije koja se igra u petak, 3. lipnja u Osijeku održana je konferencija za novinare na kojoj su bili Mateo Kovačić i član stručnog stožera Vedran Ćorluka.

Izbornik Zlatko Dalić je stigao u Osijek i odradio trening s reprezentacijom, a večeras će trening odraditi i kapetan Luka Modrić.

"Sinoć je stigao, ja sam ga uspio vidjeti, a ne znam jesu li ostali. Sigurno ćemo ga dočekati aplauzom, kao što to zaslužuje", kazao je Kovačić na pitanje o Modriću pa odgovorio ima li smisla igrati četiri utakmice u deset dana.

"Sigurno da je puno. Nije jednostavno igrati četiri utakmice u deset dana, ali što je tu je. Velika je čast igrati za Hrvatsku. Spremni smo i motivirani", rekao je pa dodao kako očekuje tešku utakmicu protiv Austrije koju vodi novi izbornik Ralf Ragnick.

Potom se član stručnog stožera Ćorluka osvrnuo na stanje u reprezentaciji po pitanju ozljeda. Joško Gvardiol je već napustio momčad zbog ozljede, dok su Vrsaljko i Modrić upitni za Austriju.

"Gvardiola smo pustili, on neće biti spreman niti za jednu utakmicu. On je otišao na rehabilitaciju, to je trenutno najbolje za njega. Vrsaljko neće konkurirati za ovu utakmicu, ali se nadamo da će biti spreman za Francusku. Modrić će danas trenirati s nama pa ćemo odlučiti hoće li krenuti od prve minute protiv Austrije", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider