Tenis
SPORTOVI
Tenis
NOVI PROBLEMI

Reprezentacija ostala bez Joška Gvardiola, u ekipu stiže novo stopersko rješenje!?

Sve je očitije kako ćemo u naredne četiri utakmice gledati jednu novu Hrvatsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih dana mogli smo vidjeti kako Joško Gvardiol nije odmah krenuo trenirati sa svojim reprezentativnim suigračima, iako je osvajač njemačkog DFB Kupa doputovao odmah na okupljanje.

Bilo je poznato kako je iz Leipziga ponio i jednu lakšu ozljedu, a sad se čini kako će ga ta ista ozljeda udaljiti od nastupa u prve dvije utakmice Lige nacije, koje Hrvatsku očekuju u petak i ponedjeljak protiv Austrije, odnosno Francuske.

Pošteda je odluka izbornika

Kako doznaje Germanijak, izbornik Dalić odlučio je 20-godišnjeg stopera poštedjeti minimalno za ta dva susreta, dok će se o susretima protiv Danske te uzvratu protiv Francuske odlučiti prije odlaska u Kopenhagen.

To znači da bi se reprezentaciji tik pred nastup u Osijeku trebao pridružiti kapetan prvoligaša s Drave, Mile Škorić. On je dobio pretpoziv te je ostao u treningu, nadajući se prilici za novi nastup pred svojim navijačima, vjerojatno posljednji reprezentativni na Gradskom vrtu.

Ukoliko se ovo pokaže kao točna informacija, značit će to nove probleme za reprezentaciju, koja je već ostala bez prvobitno planiranih Ivana Perišića, Petra Muse i Marka Livaja. Srećom, roster nam već dugo nije bio ovako pun kvalitetnih igrača sa odličnim sezonama iza sebe.

gol expired Težak trenutak za Dalića i Vatrene: "Moramo biti zajedno, svi smo uz izbornika" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider