Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kapetan je zadovoljan

VIDEO Kapetan Modrić otkrio kojim su ga poklonom iznenadili Francuzi: "Naježio sam se''

Hrvatska i Francuska odigrale su 1:1 u drugom kolu Lige nacija na Poljudu.

Hrvatska i Francuska odigrale su 1:1 u drugom kolu Lige nacije na Poljudu pred više od 30 tisuća navijača, a kapetan Luka Modrić bio je zadovoljan rezultatom.

"Mislim da možemo biti zadovoljni prikazanom igrom. Odigrali smo jako dobru, kompaktnu, mušku utakmicu. Nagradilo nas je s tim golom. Imamo još dvije utakmice pred nama, nadam se novim bodovima", kazao je Modrić.

"Dečki koji su ušli u igru unijeli su svježinu, donijeli su nam dozu agresivnosti. Mislim da su odigrali jako dobro. Sretni smo zbog boda, ali da smo uspjeli zabiti onu šansu Budimira u prvom poluvremenu, mislim da bi utakmica drugačije izgledala", rekao je kapetan pa dodao:

gol expired Dalić i Deschamps podijelili emotivan trenutak uoči početka utakmice na Poljudu divider

"Ovo nam daje dodatno samopouzdanje za sljedeće utakmice. Pokazali smo da se možemo nositi s Francuskom, kojoj je nedostajalo igrača iz prvog sastava, ali opet je to jaka reprezentacija."

Bila je ovo jubilarna 150. utakmica Modrića u kockastom dresu, a prije utakmice su mu navijači, ali i HNS priredili prekrasno iznenađenje. No, potrudili su se i Francuzi, pripremili su mu lijep poklon.

Jeste li zadovoljni bodom protiv Francuske?

Ukupno glasova:

"Osjećaj je fenomenalan. Ponosan sam, sretan što sam upisao 150. nastup za Hrvatsku. Nisam očekivao da ću doći do te brojke, hvala publici na podršci, transparentu. Naježio sam se, hvala i HNS-u i Francuzima, koji su me iznenadili. Izbornik Didier Deschamps dao mi je dres s brojem 150, lijepa gesta."

Za samo četiri dana hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Danske u 3. kolu Lige nacija u Kopenhagenu.

"Danska je kvalitetna ekipa. To se vidjelo već na Svjetskom prvenstvu, ne znaju imaju li uopće poraz. Pobijedili su Francusku. Idemo se odmoriti i pripremiti, odigrati pravu mušku utakmicu kao večeras", zaključio je kapetan.

Najbolji trenuci s utakmice Hrvatska - Francuska

Tablica Liga nacija

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider