Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
LM10 za LM8

Dalićev "džoker zovi" pohvalio se ikonskom razmjenom poslije utakmice s Rusima: "Trenutak koji sam dugo čekao"

Hrvatska slavi veliku pobjedu protiv Rusa i plasman na SP, a naši reprezentativci s navijačima dijele detalje iza kulisa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija potvrdila je u nedjelju protiv Rusije na Poljudu s 1:0 plasman na SP u Katar.

Veliku pobjedu proslavili su s navijačima odmah po završetku utakmice, a poslije utakmice nastavili su u svlačionici. Legendarni Luka Modrić plasirao se na svoje četvrto svjetsko prvenstvo u životu, a njegovom dvojniku identičnih inicijala Lovri Majeru bit će prvo.

Fjodor Kudrjašov VIDEO Pogledajte ekskluzivne kadrove: Kamera Nove TV zavirila u rusku svlačionicu poslije poljudske tragedije divider

Plemeniti veznjak Rennesa plasmanom na Mundijal ispunio je vjerojatno jedan od svojih dječačkih snova, a drugi mu je ispunio aktualni reprezentativni suigrač.

"Trenutak koji sam dugo čekao", objavio je Lovro na Instagramu uz foto dokaz o razmjeni dresova.

LM 10 za LM 8, pošteno…

gol expired Tko će na Dalićev popis za Katar? Očekuje se povratak srebrnih asova, a šlag na tortu bio bi "novi Haaland" divider

Inače, Lovro Majer nije bio na inicijalnom popisu reprezentativaca za ove dvije utakmice, ali Dalić ga je naknadno pozvao poslije sjajne dvije utakmice za svoj klub po povratku s ozljede. Zbog trenutačne forme dobio je priliku u udarnom sastavu protiv Malte i iskoristio ju, a vrlo vjerojatno će za učinjeno dobiti pozivnicu i za Mundijal krajem sljedeće godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider