Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Tiha Misa

VIDEO Pogledajte ekskluzivne kadrove: Kamera Nove TV zavirila u rusku svlačionicu poslije poljudske tragedije

Dok su Vatreni slavili u svojoj svlačionici, na drugoj strani Rusima nije bilo do života...

Sjajna Hrvatska u nedjelju poslijepodne na Poljudu je čekirala svoju kartu za Katar pobijedivši Rusiju 1:0 u finišu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. U teškim uvjetima na kišom okupanoj splitskoj ljepotici Vatreni su 80 minuta lomili otpor naših gostiju i na koncu ih ipak slomili zahvaljujući tragikomičnom golu Fjodora Kudrjašova.

gol expired Tko će na Dalićev popis za Katar? Očekuje se povratak srebrnih asova, a šlag na tortu bio bi "novi Haaland" divider

Ruski reprezentativac zabio je nespretno vlastitom golmanu, bacio cijelu Hrvatsku u trans, a sebe, svoje suigrače i sunarodnjake u nogometnu depresiju koja će trajati do proljeća…

Kamere Nove TV snimile su rusku tragediju nekoliko minuta nakon što se dogodila i zavirile u svlačionicu naših suparnika. A tamo?

gol expired U kojoj će poziciji Vatreni dočekati ždrijeb Svjetskog prvenstva? Jako bitnu ulogu odigrat će i HNS divider

Tiha misa, svi sjede i bulje u prazno, a najteže je, jasno, sve podnosio tragičar Kudrjašov koji je s tragovima poljudskog blata na glavi zarađenog kad se u nemoći srušio na travnjak poslije tragično zabijenog autogola, nemoćno buljio u pod. Njemu će ruska zima biti hladnija ove godine neko ikome.

Hvala mu na svemu, ovo su lako mogli biti kadrovi iz naše svlačionice…

Pogledajte skeunde prije katastrofe Fjodora Kudrjašova

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider