Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vatreni poniženi

Pogledajte sve golove: Hrvatska potopljena u 11 minuta, na kraju primila čak šest komada

Hrvatski reprezentativci odlično su otvorili utakmicu u Elcheu, ali su prvi do gola došli Španjolci.

Galerija Slavlje Ceballosa i Asensija (Foto: AFP)

Dvije superizgledne prilike prokockala je hrvatska nogometna reprezentacija u uvodnim minutama gostovanja kod Španjolske u prvom kolu Lige nacija i to joj se na kraju obilo o glavu na najbolniji mogući način.

Ivan Santini i Ivan Perišić nisu matirali Davida de Geu, a onda je u 24. minuti to uspjelo Saulu Niguezu.

Bila je krasna akcija Španjolaca, duga lopta je stigla do Danija Carvajala na desnoj strani koji je fenomenalno vanjskim dijelom kopačke poslao centaršut na rub peterca gdje natrčava Saul Niguez i potpuno neometan od naših stopera glavom trese mrežu nemoćnog Lovre Kalinića.

U 33. minuti gruba pogreška Matea Kovačića, lopta je stigla ravno u noge Marca Asensija koji je ljevicom silovito i neobranjivo pogodio za 2:0, udarcem s više od 20 metara.

Dvije minute kasnije opet je na sceni Asensio. S desne strane se namjestio na svoju lijevu nogu i snažno odapeo, lopta je pogodila prečku i odbila se u Lovru Kalinića, a onda i u gol. Ova situacija pripisana je kao autogol našem vrataru.

Nažalost, i u nastavku je Furija bila furiozna...

U 49. minuti je Asensio izbacio u matnu poziciju Rodriga, ovaj je izašao jedan na jedan s Kalinićem i ništa tu nije mogao naš vratar.

U 57. se u strijelce upisao i španjolski kapetan Sergio Ramos, ponovno na asistenciju igrača utakmice Asensija.

Isco je u 70. minuti dobio loptu od Asensija, namjestio se i neobranjivo pogodio suprotni kut. Ništa tu nije mogao Kalinić...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider