Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Sjajna atmosfera

VIDEO Legende zaigrale nogomet s djecom na Hvaru: "Neki klinci su pokušali uklizati, predriblati"

Izvršni odbor UEFA-e zasjedao je na Hvaru i donio nekoliko važnih odluka.

sportradar test

Na dva dana Hvar je ugostio nogometnu elitu. Poslijepodne je bilo rezervirano za zasjedanje Izvršnog odbora UEFA-e na kojem je doneseno nekoliko važnih odluka, a jutro za nogomet s lokalnim mališanima.

Test:

Hajduk - Osijek 3:1

Sve je ispratio Ivan Forjan s lica mjesta za Dnevnik Nove TV. Djeca su bila oduševljena njihovim dolaskom, a kako i ne bi kada su imali prilike zaigrati sa svjetski poznatim imenima iz nogometa, bili su tu Boban, Šuker, Luis Figo, Robbie Keane, ali i drugi.

Nogometne su legende bile izuzetno strpljive, podijelili su gomilu autograma, ali i selfija. 

"Uvijek je lijepo igrati s djecom, oni su budućnost. Imam dva dečka, od 13 i 16 godina i sami igraju nogomet. To je sjajno", rekao je Robbie Keane, a predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin bacio je šaljivu dosjetku:

Ivan Forjan UEFA donijela nekoliko važnih odluka, otkrili hoće li se finale Lige prvaka igrati izvan Europe divider

"Kad vidiš Keanea i Srnu kako ne dodaju loptu djeci, onda treba razmisliti koga pozvati sljedeći put", rekao je Čeferin s osmijehom.

"Bio bih jako sretan, pokušao bih nekoga i predriblati, uklizati mu. Pokušali su neki klinci, ali vidi se ogromna ljubav prema nogometu", rekao je legendarni Zvonimir Boban.

Čeferin o nacionalnom stadionu

Nakon zabave, uslijedio je ozbiljno popodne na kojem se raspravljalo o poslu. Na marginama se spomenuo i projekt nacionalnog stadiona, a sam predsjednik UEFA-e imao je prilike boraviti i na maksimirskom stadionu.

"To je više nego žalosno, stadion je sramotan. Pogotovo sad kad je jedna tribina zatvorena. Krajnje je vrijeme da se nešto napravi, čudo je kakve rezultate imate, ako uspoređujete infrastrukutur"; rekao je Čeferin pa dodao:

gol expired Hrvatska će graditi kamp i novi stadion: "Predsjednik UEFA-e oduševljen prijedlozima i obećava veliku pomoć" divider

"U Sloveniji je 80 posto sredstava za trening centar došlo od UEFA-e, mi imamo sredstva za to, ali onda moraju i Vlada i Savez i lokalna vlast svoje odraditi", zaključio je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider