Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Odigrao dobru utakmicu

Gvardiol nakon razočaravajućeg remija: "Večeras nije išlo, ali vjerujem da ćemo ispuniti ono što svi želimo"

Hrvatska je prepustila prvo mjesto skupine H Rusiji koja je osvojila važna tri boda pobijedivši Sloveniju.

Joško Gvardiol (Foto: GOL.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija i Slovačka odigrali su 2:2 u susretu 8. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru pred nešto manje od 10 tisuća gledatelja u Gradskom vrtu.

S ovim bodom Hrvatska je prepustila prvo mjesto skupine H Rusiji koja je osvojila velika tri boda na gostovanju kod Slovenije, slavili su sa 2.1. Nakon razočaravjućeg remija koji mogao uvelike otežati put u Katar, pred kamere Nove TV izašao je Joško Gvardiol.

"Dali smo sve od sebe, dali smo maksimum, mislim da su to navijači mogli vidjeti. Naročito po ovakvim uvjetima za igru noge se brzo umaraju i treba izdržati 90 minuta igre. Ostaje žal zbog ovog rezultata, ali imamo još dvije utakmice i ona zadnja protiv Rusije o svemu će odlučivati", rekao je Gvardiol pa se osvrnuo na prvo poluvrijeme.

gol expired Raspored do kraja: Vatreni više nisu prvi, ali Modrićev gol iz slobodnjaka mogao bi se ispostaviti kao zlata vrijedan divider

"Imali smo par prilika, ako se ne varam imali smo priliku u posljednjoj minuti prvog poluvremena kada je Kramarić pogodio stativu. Da smo to zabili sigurno bi nam bilo puno lakše ući u drugi dio, da bi ih više stisnuli, ali kako je, tako je".

Gvardiol je pružio još jednu sjajnu partiju u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

Hoće li se Hrvatska plasirati izravno na SP?

Ukupno glasova:

"Osjećam se ugodno s Vidom i Ćaletom-Carom, dosta komuniciramo, puno mi olakšavaju".

Rusija je sada pobjegla na dva boda, tako da više nema prostora za kalkulacije, mora se ići na pobjede u dvije preostale utakmice.

"Imali smo takav mentalitet prije ove utakmice, ali večeras nije išlo. Sad se vraćamo u klubove, a kada se ponovno okupimo, vjerujem da ćemo ispuniti ono što svi želimo", zaključio je Gvardiol.

Poništeni gol Vlašića

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider