Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dobre provjere

Kustić priznao: "Priželjkivali smo Francusku, bit će to dobra uvertira za Svjetsko prvenstvo"

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić prokomentirao je ždrijeb Lige nacija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, kao i izbornik Zlatko Dalić, zadovoljno je komentirao ždrijeb novog izdanja Lige nacija.

gol expired Dalić prokomentirao ždrijeb Lige nacija i otkrio koga je htio: "S Francuzima moramo igrati dok ih ne pobijedimo" divider

„Mislim da možemo biti zadovoljni. Bit će to dobra uvertira za Svjetsko prvenstvo i bit će lijepo da odmjerimo snage s Francuskom i vidimo gdje smo. Danska i Austrija također će biti dobre utakmice i ukupno gledano smo zadovoljni“, rekao je Kustić.

Francuska i Hrvatska kao da su godinama spojeni međusobno, još od polufinalne utakmice na Svjetskom prvenstvu 1998. godine.

gol expired Hrvatska saznala suparnike u Ligi nacija: Vatreni opet na najveće rivale, pripremite se na ludih 12 dana divider

I najveći uspjeh hrvatskog nogometa u povijesti vezan je za Francusku, za igranje finalne utakmice na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a popularni 'tricolori' su bili suparnici izabranicima Zlatka Dalića i u posljednjem izdanju Lige nacija. Na tu temu Kustić je samo kratko dodao:

„Moram priznati da smo prije samog ždrijeba Zlatko i ja razgovarali te smo nekako baš priželjkivali Francusku“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider