Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Izbornik zadovoljan

Dalić prokomentirao ždrijeb Lige nacija i otkrio koga je htio: "S Francuzima moramo igrati dok ih ne pobijedimo"

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić prokomentirao je drijeb Lige nacija…

Hrvatska nogometna reprezentacija u novom će izdanju Lige nacija, iduće 2022. godine, igrati u skupini protiv Francuske, Danske i Austrije

Ždrijeb iz Nyona prokomentirao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić koji je izrazio zadovoljstvo sa suparnicima koje je dobila Hrvatska.

gol expired Hrvatska saznala suparnike u Ligi nacija: Vatreni opet na najveće rivale, pripremite se na ludih 12 dana divider

„Elitna smo skupina i svaki je suparnik težak, ali mogu reći da ždrijeb nije bio loš. Čini mi se da će biti lakše nego li prve dvije godine i očekujem, naravno, dobre rezultate. Ja sam očekivao Italiju, ali dobili smo od najjačih Francusku. Njih nikako ne možemo izbjeći i valjda moramo igrati dok ih ne pobijedimo. Austrija i Danska su reprezentacije s kojima možemo igrati“, bila je prva reakcija hrvatskog izbornika.

Hrvatska u prva dva izdanja Lige nacija nije ostvarila kvalitetne rezultate u tom natjecanju. Poglavito se to odnosi na prošlo izdanje kada je upisala čak pet poraza u šest utakmica.

gol expired Dinamo se pobunio: S Maksimira traže veće kazne za Livaju i Subašića, iznijeli su razloge divider

„Liga nacija je uvijek važna, ali je meni u prošlosti napravila probleme jer nismo bili uspješni. Sada očekujem naše bolje partije, da se predstavimo kako treba jer su nam suparnici po mjeri. Bit će dobre utakmice, skupina je sjajna i sve će biti odlična priprema za Svjetsko prvenstvo“, zaključio je Dalić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider