Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Hrvatska reprezentacija
kakva predstava

Modrić u tijelu Kovačića: Mateo je sinoć pokazao zašto vrijedi 45 milijuna, to govori i ova statistika

Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret i pretvorio se u pravog vođu na terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da nije bilo one utakmice na Poljudu i dva njegova gola Portugalcima, danas bi pričali o najboljoj utakmici Matea Kovačića u reprezentaciji Hrvatske.

Veznjak slavnog Chelseaja sinoć je odigrao izvrsnu partiju i oduševio i najstrože kritičare. Hrvatska je remizirala (0:0) protiv Rusije u gostima, a igrač utakmice bio je Mateo Kovačić.

gol expired Ronaldo nasrnuo na Irca, ovaj pao kao pokošen, suci ostali nijemi: Je li ovo udaranje trebalo kazniti? divider

Hrvatska je igrala 15. put bez Luke Modrića koji je utakmicu propustio zbog ozljede, a njegov izostanak se nije vidio zbog njegovog velikog prijatelja. Ta činjenica jako veseli jer uskoro Modrić više neće igrati za reprezentaciju, za tjedan dana puni 36. godina i za očekivati je oproštaj nakon Svjetskog prvenstva.

VIDEO: Sjajan prodor Kovačića

Hrvatski navijači dugo su čekali Kovačića iz Chelsea gdje je bio najbolji igrač sezone, a u zadnjih nekoliko utakmica Kovačić je pokazao nevjerojatnu klasu i u dresu reprezentacije.

Sinoć je odigrao cijeli susret, pretvorio se u pravog vođu na terenu, a često je popravljao pogreške suigrača i zbog njega su ostali izgledali bolje na terenu. Pokazao je zašto vrijedi 45 milijuna eura.

gol expired Publika izviždala Tsitsipasa jer previše vremena provodi na WC-u: Grk im odgovorio divider

Kovačić je protiv Rusije imao 109 dodira, 93% točnih dodavanja, 7/8 točnih dugih lopti, 8/10 uspješnih driblinga i ni jednom nije bio predriblan. Za tu je izvedbu dobio ocjenu 7,7 prema WhoScoredu.

Od ostalih igrača prema ocjeni do njega su Juranović (7,6) i Sosa (7,5). 

VIDEO  Najbolji trenuci utakmice Hrvatska-Rusija


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider