Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Za dnevnik nove tv

Kek otkrio zašto u Rijeci nije dao priliku Oršiću: ''Neka sam pogriješio''

Matjaž Kek kao trener Rijeke nije prepoznao Mislava Oršića.

Matjaž Kek hrvatskoj je javnosti najpoznatiji kao dugogodišnji trener Rijeke i šampionski strateg kvarnerskog kluba. Sada je na klupi Slovenije s kojom će protiv Hrvatske igrati na otvaranju kvalifikacija za SP 2022.

Utakmicu možete gledati u srijedu uživo na gol.hr-u i Novoj TV već od 20 sati kada počinje specijalna emisija. Dan uoči utakmice Kek je dao intervju za Dnevnik Nove TV.

''Krećemo s favoritom naše grupe. Poznajemo jedni druge, nema tu puno tajni. Danas se u nogometu sve zna. Protivnik zaslužuje poštovanje, ali moramo razmišljati o sebi'', rekao je i utakmici.

Hoće li mu Luka Modrić biti najveća noćna mora na utakmici?

Aljoša Vojnović Novi stručni komentator Nove TV: "Kovačić je u velikoj formi i ne treba tražiti Modrića, a Kramarić je proklet za gol i mora igrati" divider

''U reprezentaciji i u Realu nemoguće ga je zaustaviti, ali fokusirati se samo na jednog igrača uz toliko kvalitete bilo bi pogrešno. Nema se što filozofirat o Luki, u tim godinama nosit Real i Hrvatsku je veliki kompliment'', smatra Kek.

Sloveniji će prijetiti i Mislav Oršić, danas zvijezda Dinama, a svojevremeno igrač koji nije dobio šansu u Kekovoj rijeci.

''Pročitao sam da se provlači to. Mislav je tada bio u nekom drugom stanju, vraćao se nakon ozljede i teško mu je bilo garantirati u Rijeci veliku minutažu. Ali neka sam pogriješio, neka smo mi u Rijeci pogriješili. Meni je drago da se dokazao kroz težak put, nije bilo lako otići u tim godinama u Koreju. Ovo što sada radi je vrhunski u top-ekipi kao što je Dinamo, s fantastičnim rezultatom koji su napravili“, rekao je.

Zlatko Dalić o utakmici protiv Slovenije

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider