Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
nigdje veze

Još jednom, ne brinite, ovo nije novi dres hrvatske reprezentacije

U medijima se opet pojavio navodni novi izgled dres hrvatske reprezentacije, ali ne morate brinuti.

Lažni dres reprezentacije (footyheadlines)

Kao što smo pisali prije nešto više od mjesec dana, dizajn dresa Vatrenih koji se pojavljuje u hrvatskim medijima nije nikakav novi dres već samo plod nečije mašte.

Čak i sama stranica Footy Headlines, specijalizirana za ''curenja'' novih dresova, a koja se navodi kao izvor ove ''vijesti'', piše kako se ne radi o novom dresu hrvatske reprezentacije već o radu jednog dizajnera koji je predložio mogući izgled novog dresa.

Luka Modrić (Foto: AFP) Gospodin Modrić: Velike Lukine riječi uz fotografiju s Messijem zaradile tisuće reakcija, pohvalila ga i Barca

I sam HNS je prije mjesec dana demantirao da se radi o novom dresu pa nije jasno ovo novo zbunjivanje navijača.

''Hrvatski nogometni savez obavještava navijače i predstavnike medija o netočnosti ilustracija iduće garniture hrvatskog dresa koje su se pojavile na društvenim mrežama i određenim internetskim stranicama.

Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prventvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.'', demnatirali su iz HNS-a.

Didier Drogba (Foto: AFP) Drogba deset godina nakon krađe protiv Barce ispunio obećanje, na noge digao i Messija

Nastavi čitati