Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
niste valjda povjerovali?

Kao što je GOL.hr jučer pisao, vijest o ''curenju'' novog dresa Vatrenih je ''fake news''

Iz Hrvatskog nogometnog saveza demantirali su pisanja pojedinih medija o novom dresu Vatrenih.

Grb HNS-a (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jučer je dio domaćih medija donio informaciju kako je ''procurio'' dizajn novog dresa hrvatske nogometne reprezentacije. No odmah je bilo jasno kako se radi o potpuno pogrešnoj informaciji koju je netko krivo shvatio i kako to zna kod nas biti, krenula je lavina lažnih vijesti, na što je GOL.hr još jučer upozorio.

Dani Olmo na CNN-u (Screenshot) CNN ne zna u kojem to Dinamu igra Dani Olmo, stigao brzi odgovor s Maksimira divider

U međuvremenu se oglasio i sam HNS priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

''Hrvatski nogometni savez obavještava navijače i predstavnike medija o netočnosti ilustracija iduće garniture hrvatskog dresa koje su se pojavile na društvenim mrežama i određenim internetskim stranicama.

Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prventvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

gol expired Vatreni napredovali na FIFA-inoj ljestvici: Preskočili Španjolsku, četvrto mjesto nadomak ruke divider

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine. Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider