Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
priča se o sakou

Jarni se prisjetio sudara s aktualnim ruskim izbornikom: "Ne znam jesam li ikad ikoga jače udario"

Stručni sukomentator Nova TV na utakmici Rusije i Hrvatske, Robert Jarni, po lošem pamti Valerija Karpina.

Hrvatska i Rusija 20:45 u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u odmjerit će snage u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a naš stručni sukomentator i gost u studiju, bivši Vatreni Robert Jarni, otkrio je zanimljiv detalj iz svoje igračke karijere sa sadašnjim ruskim izbornikom Valerijem Karpinom.

"Igrali smo u Vigu protiv Celte i rano su nas poveli 3:0. Cijelo vrijeme me provocirao, nešto mi je govorio. U jednom trenutku su mi pale rolete i udario sam ga. Inače nisam bio prljav igrač, ali uspio me isprovocirati, ne znam jesam li ikad ikoga jače udrio“, otkrio je Jarni u studiju Nove TV.

gol expired VIDEO: Hrvatska osvojila vrijedan bod u Rusiji i ostala na vrhu skupine, korak bliže SP-u divider

"Kasnije kad je ustao, samo me pogledao i rekao 'pogledaj u semafor', baš je bio pravi mangup,“ dodala je legendarna hrvatska ljevica.

Jarni je tad bio igrač španjolskog Las Palmasa u jednoj od svojih posljednjih sezona i igrao je lijevog beka na tom susretu, a Valerij Karpin, koji je proveo 11 godina svoje karijere u Španjolskoj, tad je igrao na desnom krilu Celte i izravno je išao na bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider