Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Mediji nisu zadovoljni

Zasuli ga kritikama! Austrijski izbornik posipa se pepelom: "Ne bih to više ponovio"

Hrvatska je nanijela Austriji treći poraz u nizu u Ligi nacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjedom protiv Austrije (3:1), Hrvatska je kao prvoplasirana momčad elitne skupine osigurala plasman na Final Four Lige nacija.

Za veliku su pobjedu zabiijali redom Luka Modrić, Marko Livaja i Dejan Lovren i osvetili se za poraz na otvaranju ovosezonskog izdanja Lige nacija. S visokih 3:0 slavili su u Gradskom vrtu, ali sada su im Vatreni uzvratili na sličan način.

Treći je to poraz u nizu za austrijsku nogometnu reprezentaciju, što je potaknulo i glasnije kritike na račun izbornika Ralfa Rangnicka.

"Mislim da smo igrali jako dobru utakmicu do 65. minute. Imali smo dvije velike šanse kad je rezultat bio 1:1, i još jednu dobru šansu preko Gregoritscha, gdje smo trebali povesti. Na kraju, ovo je veliko razočarenje. Dva puta nismo pazili na drugu vratnicu, a osim toga, promjene u sastavu nam nisu previše pomogle", rekao je pa se osvrnuo na promjenu formacije u posljednjoj liniji.

gol expired Austrijski mediji hvale Modrića i hrvatske navijače, a čude se potezima njihova izbornika divider

Umjesto s tri, zaigrali su s četiri čovjeka u posljednjoj liniji:

"Posching je imao žuti karton, a i htjeli smo unijeti malo svježe krvi. S ovom promjenom htjeli smo imali po dva igrača na svakoj strani i tako postati opasniji. To je sjajno radilo, imao je Gregoritsch šansu, ali nakon toga imali smo previše praznog hoda i nismo bili tako kompaktni", kazao je pa zaključio:

"Vjerojatno to više ne bih ponovio, ali svakako si mudriji nakon utakmice", zaključio je.

Najbolji trenuci s utakmice Austrija - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider