Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
sretno!

Hrvatski reprezentativci u PES-u saznali protivnike u kvalifikacijama za eEURO 2021.

U kvalifikacijama za eEURO 2021 sudjelovat će 55 europskih e-nogomentnih reprezentacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska e-nogometna reprezentacija igrat će u skupini C kvalifikacija za eEURO 2021.

Hrvatski e-nogometni reprezentativci Marko Gelo i Andrej Šporčić na današnjem su kvalifikacijskom ždrijebu saznali kako će se za mjesto na ovogodišnjem završnom turniru Europskog e-nogometnog prvenstva boriti protiv Turske, Švedske, San Marina i Cipra.

gol expired Izgleda kao dječak: Manchester United prvoj ekipi priključio senzacionalnog mladića divider

U kvalifikacijama za eEURO 2021 sudjelovat će 55 europskih e-nogomentnih reprezentacija, koje su prije ždrijeba podijeljene u pet jakosnih skupina.

Hrvatska e-nogometna vrsta je uspješnim nastupom na prošlogodišnjem eEuru osigurala mjesto u prvoj jakosnoj skupini, uz Španjolsku, Nizozemsku, Srbiju, Njemačku, Izrael, Rumunjsku, Austriju, Francusku te aktualne europske e-nogometne prvake iz Italije.

Reprezentacije koje su ždrijebom smještene u Skupine A-E (uključujući Hrvatsku) kvalifikacijske će utakmice igrati 15. ožujka i 12. travnja.

gol expired Petra Martić ispala u prvom kolu Australije: Pobijedila je Srpkinja koja je debitirala na Grand Slamu divider

Deset pobjednika skupina direktno će se plasirati na završni turnir eEura, dok će drugoplasirane momčadi sudjelovati u dodatnim kvalifikacijama, koje su na rasporedu u svibnju.

Pobjednik prvog eEURO-a 2020. bila je Italija, a Hrvatska je zapela u četvrtfinalu izgubivši od Francuske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider