Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
duga je 35 metara

Divovska zastava razvijena na Trgu, Španjolci demonstrirali snagu grla za ekipu Nove TV

Nekoliko sati prije utakmice Hrvatske i Španjolske navijači se polako, ali sigurno okupljaju u gradu.

Galerija Zastava na Trgu bana Jelačića

Polako, ali sigurno zagrijava se atmosfera u Zagrebu uoči utakmice Hrvatska - Španjolska u Ligi nacija. Ekipa Nove TV prošetala je gradom nekoliko sati uoči utakmice, provjerila stanje na glavnom Trgu i ulicama oko njega.

Na Trgu je bila razvijena velika hrvatska zastava u organizacije navijačke udruge Uvijek vjerni, koja je uistinu bila impresivna. Hrvatskih navijača još nije bilo previše na ulicama, ali to je i razumljivo s obzirom da je dosta vremena ostalo do početka utakmice i to na radni dan.

U ulicama oko trga ekipa Nove TV naletjela je na razdragane i dobro raspoložene navijače Španjolske, koji su pred našim kamerama pokazali kakva podrška očekuje Furiju na Maksimiru.

U Vijestima u 17 Dnevnika Nove TV uživo se javio reporter Ivan Forjan, koji se nalazio ispred stadiona Maksimir. Otkrio je da su igrači i izbornik odradili posljednji sastanak uoči utakmice, ali i dalje nije poznato hoće li na poziciji lijevog beka igrati Tin Jedvaj ili Hrvoje Milić.

Utakmica Hrvatske i Španjolske započinje u 20.45, a izravni prijenos možete pratiti na Novoj TV i portalu GOL.hr. Specijalna emisija s gostima u studiju uoči utakmice počinje u 20.15 i nju također možete gledati na Novoj TV i GOL.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider