Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Spektakl za spektaklom

Vatreni još šest godina u prijenosima na Novoj TV i gol.hr-u, urednici najavljuju dosta noviteta

Nova TV, najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj, postigla je dogovor s UEFA-om te će i sljedećih šest godina prenositi utakmice hrvatske nogometne reprezentacije. Osim na ekranu, ekipa Nove TV će novosti i zanimljivosti donositi putem društvenih mreža i portala gol.hr koji nudi platformu za inovativno praćenje nogometa.

Nova TV, najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj, postigla je dogovor s UEFA-om te će i sljedećih šest godina prenositi utakmice hrvatske nogometne reprezentacije. Osim na ekranu, ekipa Nove TV će novosti i zanimljivosti donositi putem društvenih mreža i portala gol.hr koji nudi platformu za inovativno praćenje nogometa.

Na Novoj TV ćete i sljedećih šest godina moći pratiti utakmice kvalifikacija za UEFA EURO 2024., kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2026., kvalifikacije za UEFA EURO 2028., kao i utakmice UEFA Lige nacija 2022., 2024. i 2026. godine. Uz sve to ljubitelji nogometa u programu najgledanije televizijske postaje u Lijepoj našoj moći će pratiti i sve prijateljske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija Hrvatska nogometna reprezentacija i idućih šest godina na Novoj TV i gol.hr-u divider

"Čast svima, ali u hrvatskom sportu ne postoji ništa veće od nogometne reprezentacije. Ništa ne izaziva tolik interes javnosti i ništa ne izaziva tolike emocije najšireg kruga gledatelja i jasno je onda da i u televizijskom poslu raditi nogometnu reprezentaciju je apsolutni vrhunac. Još kad je ugovor na šest godina onda je sreća potpuna. Dugi period je ispred nas uspješan, ne sumnjam, i za hrvatsku reprezentaciju i za Novu TV, period u kojem ćemo ponuditi dosta novina i u sadržajnom i u tehničkom smislu kakav ovakav projekt definitivno zaslužuje", izjavio je Saša Lugonjić, urednik projekta.

Urednica sportske redakcije Nove TV Ana-Marija Vuković posebno je pohvalila svoje suradnike.

"Ja moram pohvaliti svoju redakciju jer mi radimo najgledanije informativne minute u državi i sve ono što smo godinama radili u Dnevniku, znači reportaže, kreativu, to smo sad prenijeli i u emisije i u praćenje hrvatske nogometne reprezentacije tako da mislim da se to vidi. "

Ana Marija Vuković VIDEO Od 2018. godine do danas, svaki drugi gledatelj pratio je utakmice Hrvatske na Novoj TV divider

A u našem nogometnom studiju i dalje će dragi gosti biti stručni sukomentatori Robert Jarni i Aljoša Vojnović.

"Ostaje nam naš dvojac koji su ljudi stvarno jako zavoljeli i mislim da su se oni super snašli, Jarni i Aljoša. Već su oni postali i dio redakcije, gledaju s nama utakmice, šalimo se da ćemo uskoro Jarnija ili Alju poslati na teren jer su već toliko uklopili", ističe Ana-Marija Vuković.

A naši reporteri Vlado Boban i Stipe Antonijević i dalje će vas u Eurokutku educirati, ali i zabavljati sjajnim reportažama koji se trude i oko najsitnijih detalja.

"Ono što je najspecifičnije je to da neke dresove i rekvizite moramo nabaviti unutar 24 sata. Neki su u BiH, Srbiji, Češkoj i onda se to šalje noćnim busevima pa Stipe ide u sedam ujutro na jedan bus, ja u osam na drugi, nalazimo se na raznim lokacijama i dnevno znamo proći četiri do pet lokacija snimanja koje su i izvan Zagreba. Svatko dogovara jedno, kupi negdje rekvizite i onda to bude show program uglavnom", napominje reporter i voditelj Vlado Boban.

Saša Lugonjić Evo na kojim ćete sve natjecanjima moći gledati Hrvatsku u programu Nove TV divider

Vjerojatno najvrijedniji eksponat za snimanje im je posudio kolekcionar Krešo Barić.

"Zlatna lopta Dražana Jerkovića sa Svjetskog prvenstva u Čileu 1962. i medalja s tog prvenstva, ona je procijenjena na nekih 10 do 12 tisuća eura, čovjek nam je to dao da snimamo s tim i tri dana sam je nosio u trapericama i išao spavati u njima da ju ne izgubim jer smo sve ostale rekvizite držali u gepeku, ali ovo je bilo ono ne dao Bog…", otkrio je Boban.

Nova TV gledateljima pomiče granice u prijenosima sportskih sadržaja uz najnovije tehnologije, a osim na TV ekranu, donosit ćemo vam novosti i zanimljivosti i putem digitalnih kanala poput društvenih mreža i gol.hr-a koji nudi platformu za inovativno praćenje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider