Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
razgovarao s modrićem

Hoće li Modrić biti spreman za ključnu utakmicu Hrvatske? Bivši liječnik Vatrenih otkrio detalje ozljede

Modrićeva ozljeda zabrunila je Zidanea i Dalića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić trebao bi biti spreman za susret protiv Mađarske koji se igra točno za mjesec dana na Poljudu. Bivši liječnik reprezentacije Boris Nemec otkrio nam je kako je razgovarao s Modrićem i kako se radi o lakšoj ozljedi, s druge strane Zinedine Zidane nije pretjerano sretan ovim epilogom situacije.

Jedan od rijetkih sretnih trenutaka na 34. rođendan bila je jedanaesta minuta utakmice i pogodak Azerbajdžanu. Luka Modrić već je nekoliko puta imao istegnuće aduktora zbog kojeg je znao pauzirati tri do četiri tjedna. Bivši liječnik reprezentacije Boris Nemec potvrdio nam je kako se radi o lakšoj ozljedi.

''On mi je poslao svoju magnetsku rezonancu i razgovarao sam s njime. Prema svemu onome što sam vidio, radi se o lakšoj ozljedi, istegnuću, edemu mišića i vjerujem da će Luka kroz tjedan dana ući u trening'', rekao je Nemec.

Zidane: ''Nadam se da će se Luka što brže oporaviti''

A svlačionica Reala nikako da kompletira glavne zvijezde. Zidaneu se vratio Hazard, a izgubio je Modrića. Govor tijela francuskog velikana više govori od izgovorenih rečenica.

''Ne znam, nisam bio tamo ali ne mislim da ga se preopteretilo. Mislim da svi želimo najbolje za igrača. Luka je odigrao dvije utakmice u tri dana, ali nema smisla razgovarati o tome stalno. Nadam se da će se Luka što brže oporaviti.''

Luis Scola (Foto: AFP) Kakav je ovo gospodin: Kako doktor Scola može tako dominirati s 39 godina? Postoji kvaka divider

To bi prema Nemecovim riječima trebalo biti jako brzo i Luka bi trebao biti u konkurenciji za utakmicu s Mađarskom.

''Ako ne dođe do neke nove ozljede, što se ove ozljede tiče možemo ga očekivati. Da.''

Modrić sve češće ima problema s kvadricepsima

Podsjetimo kako je Modrić u posljednjih pet godina sve češće imao problema s kvadricepsima. Jedna od najtežih ozljeda bila mu je ona 2014. godine protiv Italije na San Siru, kada mu je puklo hvatište lijevog kvadricepsa. Ipak, stare ozljede kod vrhunskih igrača nemaju utjecaj na ove lakše, tvrdi Nemec.

''Kod Luke je ta ozljeda sanirana. On je u velikom klubu s jako dobrim fizioterapeutima i liječnicima koji su napravili testiranje mišića. Pri čemu da ima balans mišića, felks ekstenzori, abduktori, aduktori i kada je to u balans onda nema utjecaja neka stara ozljeda.''

Real igra sedam utakmica u tri tjedna i za očekivati je kako će ih Luka sve propustiti. Nije dobro za formu, dobro je jedino za svježinu igrača prije ključnih reprezentativnih ogleda u listopadu.

gol expired Dinamo slavio uz veliki poklon i vratio se na vrh HNL-a uoči Lige prvaka divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider