Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
za tri utakmice vatrenih

HNS reagirao nakon šokantne vijesti da Talijani neće pustiti Perišića, Brozovića i Badelja na okupljanje

Iz Hrvatskog nogometnog saveza objavili su kako se nadaju da će uspjeti postići dogovor s Talijanima da im se priključe trojice standardnih reprezentativaca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je iz Italije odjeknula vijest da svi reprezentativci drugih zemalja neće imati pravo napustiti svoje klubove kako bi se spriječilo širenje koronavirusa u istima, reagirao je Hrvatski nogometni savez.

"Hrvatski nogometni savez upoznat je s ovom situacijom, radimo na tome i vjerujemo da će nam se svi igrači priključiti u Istanbulu po planu," kratko je kazao za Hinu glasnogovornik Tomislav Pacak.

Ako takva odluka ostane na snazi Hrvatska će u završnici Lige nacija i utakmicama protiv Švedske i Portugala, te prijateljske utakmice protiv Turske, biti oslabljena za neigrane Marcela Brozovića, Ivana Perišića i Milana Badelja.

Vatrene 11. studenog u Istanbulu očekuje spomenuti prijateljski susret protiv Turske, zatim putuje u Solnu gdje tri dana kasnije igra protiv Švedske u Ligi nacija, a posljednju 17. studenog na Poljudu protiv Portugala.

Podsjetimo, lokalna zdravstvena tijela Azienda Sanitaria Locale (ASL) zabranile su međunarodna putovanja igračima šest klubova zbog slučajeva koronavirusa u njihovim redovima.

gol expired Debakl Real Madrida: Poveli golom Benzeme pa doživjeli pravu katastrofu! divider

Prvo lokalno zdravstveno tijelo koje je spriječilo igrače da se pridruže svojim reprezentacijama bila je Firenza, koja je igračima Fiorentine zabranila napuštanje grada nakon što je Jose Maria Callejon bio pozitivan na koronavirus.

Kasnije u nedjelju popodne, druge lokalne zdravstvene vlasti u Italiji spriječile su igrače da napuste zemlju i pridruže se svojim reprezentacijama.

Na listi su još i Sassuolo, Genoa, Roma, Lazi i Inter jer svaka od ovih momčadi ima barem jednog pozitivnog igrača u skupini.

Igrači koji su dobili poziv mogu se pridružiti svojim reprezentacijama nakon završetka razdoblja samoizolacije od 10 dana.

gol expired Jurićeva Verona bila blizu velike pobjede, Ibrahimović promašio penal pa spasio Milan divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider