Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kakva memorabilija!

Stranica iz Dalićeva planera: Ovako je izgledao raspored Vatrenih na dan utakmice s Engleskom

HNS je na svojim društvenim mrežama objavio itinerar hrvatske reprezentacije na dan polufinala Svjetskog prvenstva protiv Engleske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hrvatske na današnji dan prije četiri godine pobijedili su Englesku u povijesnom polufinalu Mundijala u Rusiji. Vatreni su "Engleziće" ispratili s 2:1 i eliminirali poslije produžetaka te našim navijačima priuštili nezaboravne trenutke.

Danas je HNS na svojim društvenim mrežama otkrio pozadinu tog velikog dana za hrvatski nogomet objavivši detaljan raspored tog dana.

gol expired VIDEO FIFA se prisjetila najvećeg hrvatskog gola na način kakav dosad nismo vidjeli divider

Dan su započeli, jasno, doručkom, koji je službeno trajao do deset sati, a sljedeća dva i pol sata reprezentativci su dobili za sebe jer je sastanak bio tek u 12:30. Pola sata kasnije na rasporedu je bio drugi obrok u danu, a od 14 sati do 16:30 Vatreni su ponovo dobili malo odmora.

U 17 sati su otišli na "gablec", a dva sata kasnije, u 19 sati, kad im se taj međuobrok slegao, zaputili su se na stadion Lužnjiki u Moskvi.

Utakmica je počela u 21 sat, a u 23 sata Dalić se pojavio na vjerojatno najdražoj konferenciji za medije u svojem životu, dok su dan završili standardnom večerom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider