Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Loyalty kripto token

VIDEO Hrvatska se pridružila tehnološkoj revoluciji i izdala token, pogledajte na što će sve moći utjecati navijači Vatrenih

Navijači će moći birati gradove domaćine za prijateljske i dizajn trećeg dresa...

HNS se pridružuje svjetskoj nogometnoj tehnološkoj revoluciji te u suradnji s dvije hrvatske tvrtke izdaje loyalty kripto token Vatreni te prateću mobilnu aplikaciju. HNS će tako dati milijunima vjernih navijača

Hrvatske više prilika za interakciju s igračima, sudjelovanje u odlukama HNS-a i drugim mogućnostima koje će biti ekskluzivno omogućene samo za vlasnike tokena.

Senegal Dvije od tri reprezentacije koje prate Dalić i društvo na Afričkom kupu tijesno slavile u 1. kolu

"Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove, a pritom se želimo još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama jer smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno te da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Službeni kripto partner HNS-a je hrvatska kompanija AMPnet, koja svoju tehnologiju pruža isključivo za tokenizaciju.

"Hvala HNS-u na suradnji i zajedničkoj želji da loyalty tokenom Vatreni omogućimo svim navijačima hrvatske nogometne reprezentacije još bolje iskustvo. Uz podršku HNS-a, a integracijom AMPnet tehnologije i partnera Biznisporta, vlasnicima tokena bit će omogućeno sudjelovanje u donošenju određenih odluka, pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a. Također, imat će priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji nisu drugdje dostupni."

Zlatko Dalić Dalić o Svjetskom prvenstvu i svemu što slijedi: "Motiviran sam više nego ikad, imamo sjajnu reprezentaciju"

"Uz sve to, vlasnik tokena će moći koristiti token i za plaćanje jer je kompatibilan s Electrocoinovom aplikacijom Paycek, koja omogućuje plaćanje kriptovalutama na više od 200 mjesta", izjavio je glavni izvršni direktor (CEO) AMPneta Mislav Javor.

Pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena u ovom trenutku još nije omogućena svima, objavio je HNS.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati