Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Dajem sve od sebe za Real"

Bale za Novu TV: "Veliki sam prijatelj s Modrićem, a posebno sam navijao za Hrvatsku protiv Engleske"

S jednom od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda uoči utakmice Wales - Hrvatska razgovarao je reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević.

Gareth Bale za Dnevnik Nove TV (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Uoči utakmice Wales - Hrvatska u Cardiffu je reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević razgovarao s Garethom Baleom.

Gospodine Bale, velika je utakmica pred vama i to protiv najtežeg suparnika u skupini - Hrvatske?

"Da, naravno, znamo koliko su dobra momčad. Pokazali su to i na Svjetskom prvenstvu, ali i u utakmicama u skupini. Znamo da su sjajna momčad, s odličnim igračima, ali mi igramo kod kuće i osjećamo se snažno. Znamo da će biti teška utakmica, uvijek kada igramo protiv Hrvatske tijesno je. Dat ćemo najbolje od sebe, pripremiti se najbolje što možemo i nadam se izaći kao pobjednici na kraju.

Vaše prijateljstvo s Lukom Modrićem je opće poznato. Kako ga ocjenjujete kao igrača, ali i kao osobu?

"Luka je jedan od najboljih igrača na svijetu, a trenutno je i vlasnik te titule. Fantastičan je igrač i mislim da ne trebam nikome objašnjavati koliko je dobar. Pokazuje to iz godine u godinu. Veliki smo prijatelji i izvan terena, igramo zajedno već jako dugo, od Tottenhama pa do Real Madrida. Znamo da će biti teško zaustaviti ga na utakmici, ali napravit ćemo sve da u tome i uspijemo."

"Nisam iznenađen plasmanom Hrvatske u finale Svjetskog prvenstva"

I u Spursima i u Realu igrali ste i s drugim hrvatskim igračima, ne samo s Lukom. Je li Vas Hrvatska iznenadila prošlog ljeta u Rusiji dolaskom do samog finala Svjetskog prvenstva? Jeste li navijali za njih u nokaut fazi?

"Zapravo nisam bio iznenađen. Igrao sam s mnogo hrvatskih igrača i svi su bili jako dobri. Tehnički su jako potkovani. Gledao sam ih na Svjetskom prvenstvu i navijao za njih, posebno protiv Engleske. Bilo je sjajno vidjeti ih i bio sam sretan zbog svih njih. No, sada smo neprijatelji i napravit ćemo sve da ih pobijedimo."

Mađarska pobijedila Azerbajdžan (Foto: AFP) Sudac spasio Mađare i produžio im nadu u plasman na Euro, Azeri bijesni! divider

I da zaključimo, ovo ljeta je bilo puno upitnika za Vas u Madridu, ali čini se da je ta situacija sada ipak riješena. Jeste li još uvijek sretni u dresu Real Madrida?

"Da, tamo sam, igram, dajem sve od sebe za momčad. Ne znam što će se dogoditi u budućnosti. U ovom trenutku igram i dajem najbolje od sebe za momčad."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider