Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Predviđaju istu formaciju

Francuski mediji o utakmici s Hrvatskom: "Test osobnosti, želimo vidjeti prozračniju Francusku"

Od 20:45 na Maksimiru se večeras sastaju Hrvatska i Francuska.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuska nogometna reprezentacija večeras će se suprotstaviti Vatrenima na Maksimiru u sklopu četvrtog kola skupine 3 Lige A (prijenos specijalne emisije uoči utakmice Hrvatska - Francuska počinje već u 20:00).

Na ovaj ogled Francuzi stižu poslije razočaravajućih 0:0 s Portugalom, s kojim su u ovoj grupi izjednačeni po broju bodova. Od svjetskih prvaka i od reprezentacija koja raspolaže s takvim spektakularnim kadrom kao što je to slučaj s Tricolorima, očekuje se pobjeda u svakoj utakmici, pa je onda jasno zašto je tamošnja javnost nezadovoljna činjenicom što strašna francuska ofenziva nije uspjela postići pogodak protiv Portugala.

Može li Hrvatska nakon dvije pobjede u nizu slaviti i protiv Francuske?

Ukupno glasova:

"Za utakmicu s Hrvatskom htjeli bismo vidjeti jednu prozračniju Francusku. Za to će vjerojatno biti potrebno prijeći na drukčije taktičke postavke, s igračima poput Mbappea ili Comana treba nam nužna brzina u tranziciji. Što više slobode treba dati Pogbi i Griezmannu", u najavi utakmice ističe France Football.

Drugi francuski mediji također su posvetili veliki prostor ovoj utakmici. Tako je L' Equipe tijekom cijele svoje današnje naslovnice objavio naslov "Test osobnosti".

U samom tekstu navode kako se sustav 4-4-2 ne bi trebao mijenjati te priželjkuju postavu u kojoj će biti mjesta i za Oliviera Girouda i za Anthonyja Martiala.

Le Parisien pak piše: "Hrvatska - Francuska kao povratak u budućnost. Tricolori žele povratak na pobjedničke staze kako bi povećali šanse da skupinu završe na prvom mjestu."

[🔴⚪️ NAGRADNI NATJEČAJ 🔴⚪️] 🇭🇷 🔥 “OSVOJI VATRENE DRESOVE“ 🔥 🇭🇷 Vatreni su ubacili u višu brzinu, a mi smo vas odlučili...

Objavljuje gol.hrUtorak, 13. listopada 2020.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider