Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"moraju malo razmisliti"

Englezi nakon poraza od Hrvatske: "Sjajan Bradarićev gol izbacio Mlade Lavove. Ovo lomi srce"

Engleski mediji razočarani su šokantnim ispadanjem svoje mlade reprezentacije.

Englezi potonuli (Foto: Luka Stanzl/PA Images/Pixsell)

Engleski Mladi Lavovi, kako Englezi nazivaju svoju mladu reprezentaciju, opet nisu prošli grupnu fazu Eura U-21. Nakon što su 2017. igrali polufinale, u sljedeća dva izdanja, 2019. i 2021., zapeli su u skupini.

U oba navrata susreli su se s Hrvatskom. U San Marinu 2019. bilo je 3:3, a dvije godine kasnije Englezi su došli do pirove pobjede: golom Domagoja Bradarića za 2:1 u sudačkoj nadoknadi ostali su bez četvrtfinala.

Jasno, Englezi su bili razočarani takvim ishodom, a piše se i o odlasku izbornika Aidya Boothroyda, koji je uoči utakmice izjavio da je njegov posao nemoguć.

"Sjajan Bradarićev gol u sudačkoj nadoknadi ostavio Mlade Lavove bez četvrtfinala", piše Sky Sports.

Sukob nakon utakmice Hrvatska - Engleska Oglasio se Englez koji se htio tući s Hrvatima: Poznato kako je došlo do sukoba

"Engleskoj slomljeno srce, gol u zadnjim minutama ubio nade o četvrtfinalu", naslov je na portalu magazina FourFourTwo.

"Infarktno ispadanje Engleske u sudačkoj nadoknadi Eura - hoće li to biti kraj i za Aidyja Boothroyda?" piše The Telegraph.

"Aidy Boothroyd rekao je da momčad U-21 Engleske mora razmisliti malo o sebi nakon teškog ispadanja s Eura U-21. Gol Domagoja Bradarića u sudačkoj nadoknadi izbacio je Mlade Lavove s turnira", piše Guardian.

Nastavi čitati