Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Poskupio kao benzin

Efekt reprezentacije: Stanišiću skočila cijena više od osam puta čim je dobio poziv za A vrstu

Novi hrvatski A reprezentativac Josip Stanišić večer uoči svog debitantskog nastupa vrijedio je samo 400.000 eura…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Desni bek Bayerna i hrvatske reprezentacije Josip Stanišić bio je praktički nepoznat široj javnosti do starta tekuće sezone, a potom je u nekoliko mjeseci ugrabio svoje mjesto na desnoj strani obrane bavarskog giganta i Vatrenih.

Šef Bayerna Julian Nagelsmann pobrinuo se za njegov izlazak iz anonimnosti pruživši mu priliku u klubu, to mu je osiguralo i poziv Zlatka Dalića koji je njegovu tržišnu vrijednost uvećao više od osam puta.

gol expired Najveći dobitak obrana i Stanišić, najviše brine Vlašić: Kramarić mora zabijati, možda je trebao pucati penal divider

Cijena na Transfermarktu mu je skočila sa 400.000 eura na 3.500.000 eura večer uoči njegovog debitantskog nastupa protiv Cipra.

U prvoj utakmici listopadskog mini ciklusa kvalifikacija za Katar odradio je punu minutažu, a protiv Slovaka Dalić ga je izvadio pri rezultatu 1:2 kako bi si dao opciju više u ofenzivi.

gol expired Josip Stanišić će večeras debitirati za Vatrene i Nijemcima ugasiti zadnju nadu divider

Stanišić možda nije oduševio one koji su od njega očekivali više s obzirom na klupski status, ali nije ni razočarao, zapravo odigrao je onako kako se i očekivalo, a s dvije seniorske kapice za Hrvatsku pod pojasom, tržišna vrijednost će mu sigurno ubrzo dodatno skočiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider