Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
srce je svoje reklo

Josip Stanišić će večeras debitirati za Vatrene i Nijemcima ugasiti zadnju nadu

Josip Stanišić je igrač Bayerna, a sanjao je nastup za Hrvatsku.Do jučer je Vatrene gledao na televiziji.

Hrvatska nogometna reprezentacija doslovno je preko noći dobila veliko pojačanje u obrani. Novi igrač Vatrenih je nogometaš slavnog Bayerna Josip Stanišić.

Mladi 21-godišnji Hrvat živi svoje snove. Prošlog ljeta je debitirao za prvu momčad velikog Bayerna i već skupio nekoliko nastupa u prvih 11 u Bundesligi.

Stanišićevi roditelji su iz Slavonskog Broda pa tako nije bilo razmišljanja kada je stigao poziv Zlatka Dalića, ali Nijemci su se nadali preokretu, no mogu se i dalje nadati, ali samo do 20:45 kada Stanišić i službeno upiše prvi nastup za Vatrene.

gol expired VIDEO Hrvatska do nove pobjede u borbi za SP u Kataru, Perišić, Gvardiol i Livaja torpedirali Cipar! divider

Stanišić je cijeli svoj život u Njemačkoj, a za njega su ozbiljno zagrizli Nijemci koji su ga htjeli u njihovoj reprezentaciji. Može igrati na svim pozicijama u obrani, a kao takav je izvrstan za Njemačku koja nije baš popunjena na tim pozicijama.

Večeras će Stanišić protiv Cipra zaigrati na poziciji desnog beka, ono što je već igrao u Bayernu ove sezone.

"Nisam očekivao, ali sam bio naravno presretan, kao i cijela familija, zahvalan da sam dobio poziv i da mogu doći. Seka je počela plakat, svi su bili presretni, cijela familija, dobio sam preko 100 poruka tako da su svi sretni", rekao je Stanišić za Novu TV.

"Ja nisam igrač koji će doći u reprezentaciju s očekivanjem da počnem otpočetka ili tako nešto. Nadam se da bi mogao u te dvije utakmice igrati koju minutu, ali najbitnije je da pobijedimo obje utakmice i osvojimo 6 bodova'', dodao je novi hit-igrač Hrvatske prije službenog nastupa.

Do jučer je gledao Luku Modrića na televiziji, a večeras će zajedno s njim krojiti napade Vatrenih.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider