Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Koga će izabrati Dalić?

Šok na dan utakmice: Ozlijedio se Livaković, neće braniti večeras protiv Slovačke!

Prvi vratar hrvatske reprezentacije neće moći braniti večeras u Bratislavi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras će biti lišena usluga Dominika Livakovića koji zbog ozljede neće moći čuvati mrežu utakmici protiv Slovačke.

Kako pišu Sportske novosti, Livaković je ozlijedio mišić i nije u stanju braniti u Bratislavi.

U petak je prvih 15 minuta trening bio otvoren za predstavnike medije i još tada se prvi vratar Vatrenih požalio na ozljedu, pokazivajući da ne može.

Problem s mišićem pojavio se u drugom poluvremenu utakmice s Rusijom, ali je tada izdržao do kraja, liječnička ekipa ga je nekako zakrpala uz pomoć spreja.

gol expired Vatreni protiv Slovaka ne smiju kalkulirati: Dalić treba postaviti logičnu postavu i igrati na pobjedu divider

Nažalost, ozljeda se, kako se čini, pogoršala i Livaković je izgubljen za večerašnji dvoboj. Tek će se ustanoviti hoće li moći na vrata u utorak na Poljudu protiv Slovenije.

Sluga ili Ivušić?

Za Zlatka Dalića ovo je iznimno loša vijest jer Livaković je već neko vrijeme neprikosnoveni broj jedan u reprezentaciji i jedan od igrača koji su zacementirani na svojoj poziciji.

Izbornik sada mora prelomiti tko će na braniti umjesto njega, Simon Sluga ili Ivica Ivušić. Njih dvojica su preostala u kadru reprezentacije i jedan od njih će večeras dobiti veliku priliku, ali i odgovornost.

Obojica brane (dobro) u svojim klubovima, Sluga u Luton Townu, a Ivušić u Osijeku.

Dodajmo kako Sluga ima tri nastupa za reprezentaciju dok Ivušić čeka priliku na debi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider