Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
iznijeli ga na nosilima

Nesretni udarac i trenutak koji je zabrinuo Dalića: ''Nadam se da će Vida biti u redu''

Domagoj Vida je morao prerano napustiti utakmicu.

Domagoj Vida (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Domagoj Vida morao je u 35. minuti napustiti utakmicu Portugala i Hrvatske. Liječnička služba je na nosilima izvela hrvatskog stopera, koji je u 26. minuti dobio neugodan udarac u nesretnom sudaru s vratarom Lovrom Kalinićem.

Kalinić je istrčao s gola kako bi spriječio protunapad Portugala; loptu je pokušao ispucati, ali na njoj je već bio Vida koji ju je uklizavanjem izbacio ispred Andrea Gomesa.

Nažalost, Kalinićev pokušaj ispucavanja završio je na Vidinoj ruci, a stoper hrvatske reprezentacije ostao je ležati s bolnom grimasom na licu. Upravo preko ozlijeđenog Vide Pepe je postigao pogodak za konačnih 1:1.

''Žao mi je Vide, ne znam što je s njim. Primili smo gol kad on nije mogao reagirati u prekidu. Nemamo informacija, čekamo snimku. Nadamo se da nije ništa i da će Domagoj biti u redu te da je to bio samo jedan udarac'', rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice.

Izostanak Vide bio bi veliki hendikep uoči početka Lige nacija budući da u ovoj reprezentativnoj akciji zbog ozljede ne sudjeluje drugi standardni stoper Dejan Lovren.

''Naravno da je to jedna zabrinjavajuća situacija ako se radi o nekoj ozbiljnijoj ozljedi budući da se oprostio Ćorluka i ozlijedio Lovren, tako da bi gubitkom Vide ostali praktički bez prva tri stopera. Morali bi računati na nekog između Mitrovića, Ćalete-Cara i Jedvaja, iako su to kvalitetni igrači, ipak bi to bio hendikep za našu reprezentaciju'', rekao je stručni komentator Nove TV Nikola Jurčević.

''To je borac, vidi se i po ovom duelu da ide uvijek 100 posto. Danas je malo imao nesreću jer ga je Kalinić zakačio, nadamo se da će Vida biti u redu'', dodao je Jerko Leko.

Ligu nacija Hrvatska će otvoriti utakmicom protiv Španjolske u utorak. Utakmicu u izravnom prijenosu možete pratiti na Novoj TV i GOL.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider