Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Nije im dobro sjelo

Danski mediji žale zbog poraza na oronulom Maksimiru: "Hrvatska ima Luku Modrića, mi za njih nemamo šifru"

Danska je izgubila na gostovanju kod Hrvatske u petom kolu skupine A1 Lige nacija.

Reprezentacija Danske nije se dobro provela na Maksimiru, Vatreni su ih porazili s 2:1 i svrgnuli s prvog mjesta skupine A1 Lige nacija uoči posljednjih 90 minuta.

Dancima je bod u Zagrebu bio velik, ali do njega nisu došli, pali su na drugu poziciju i sad više ne odlučuju sami o sebi kad je u pitanju odlazak na Final Four ovog natjecanja.

Tim više je raspoloženje u njihovim medijima bilo tmurno poslije poraza od naše reprezentacije.

"Modrić driblingom 'zapali' domaće gledatelje"

"Morali smo prepustiti prvo mjesto Hrvatskoj. Sada moramo pobijediti Francusku i nadati se pomoći Austrije. Bit će nam potrebna bujnija ofenziva, prerijetko smo bili blizu hrvatskog gola", istaknuo je list Berlingske.

"Hrvatska ima Luku Modrića, jednog od onih nogometaša koji imaju najslabije otkucaje srca na svijetu kada ih okruži nekolicina suparničkih igrača. On se odmah pobrine da malo zapali domaće gledatelje driblingom. Što se atmosfere tiče, bilo je to daleko od onih priča o 'paklenom balkanskom grotlu'. Na stadionu izgrađenom 1912. godine jedna tribina se ne može koristiti jer je oštećena potresom, a na preostale tri gledatelji sjede 20 metara udaljeni od travnjaka", piše Jyllands-Posten.

"Naši igrači i izbornik imat će o čemu razgovarati"

U svojem komentaru Ekstra Bladet je napisao:

"Naši reprezentativci ne mogu otići zadovoljni u kamp reprezentacije u Helsingöru. Nedostajalo je gladi, ali ono što je dobra vijest je da nam se šerif vraća, naša najveća zvijezda je pokazala klasu", pišu Danci, aludirajući na Christiana Eriksena i njegov sjajan zgoditak.

"Hrvatska je dobro školovana momčad u kojoj Luka Modrić uvijek može učiniti nešto izvanredno, a mi šifru za razbijanje njih i njega nikad nismo pronašli. Izbornik Kasper Hjulmand i igrači imat će o čemu razgovarati kad se u petak poslijepodne vrate u Dansku", zaključuje taj list.

Ide li Hrvatska na Final Four Lige nacija?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider