Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''digli smo se, idemo dalje''

Dalić zadovoljan igrom, a komentirao je nastupe Bradarića i Budimira: ''Treba se stalno dokazivati''

Hrvatska je zasluženo pobijedila Švicarsku.

U prijateljskom susretu igranom pred 4.500 gledatelja na stadionu Kybunpark u St. Gallenu hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu je pobijedila Švicarsku sa 2-1 prekinuvši niz od dva uzastopna poraza, od Portugala (1-4) i Francuske (2-4) u Ligi nacija.

Švicarska je povela golom Marija Gavranovića u 31. minuti, no svjetski doprvaci su okrenuli rezultat golovima Josipa Brekala (42) i Maria Pašalića (67).

Finta Domagoja Bradarića Debi iz snova za Bradarića: Ovo što je napravio Švicarcima danima će se prepričavati divider

Nakon utakmice svoje dojmove otkrio je Zlatko Dalić.

"Čestitam dečkima na pobjedi koja nam je zaista trebala i navijačima koji su bili u većini na utakmici. Ova će nam pobjeda dobro doći u pripremi za Švedsku i Francusku.Tražili smo se na početku, bilo je puno novih igrača. Ali na kraju smo stavili stvari na svoje mjesto, a neki su igrači pokazali da im je mjesto u reprezentaciji. Treba se dokazivati iz utakmice u utakmicu, treba nam vremena da se posložimo, ali hoćemo", rekao je Dalić za Novu TV.

Reporter Nove TV Vlado Boban pitao je izbornika je li Hrvatska u ovoj utakmici dobila širinu poput Bradarića i Budimira koji su debitirali.

"Jesmo, sigurno da jesmo. Međutim, treba se stalno dokazivati, iz utakmice u utakmicu, ovo je samo jedna u nizu koja je prijateljska. Nama treba vremena da se posložimo, a posložit ćemo se, to je sigurno. Možda sad ne izgledamo baš najbolje, ali hoćemo. Sad smo pobijedili i dobili samopouzdanje i sigurnost, jer smo bili malo poljuljani. Sad imamo jednu jasniju sliku, popravili smo atmosferu i znamo da možemo, digli smo se, idemo dalje".

Najbolji trenuci iz pobjede Hrvatske protiv Švicarske

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider