Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
KAKAV MAJSTOR

Debi iz snova za Bradarića: Ovo što je napravio Švicarcima danima će se prepričavati

Majstorski dribling o kojem će se pričati.

Hrvatska je u prijateljskom dvoboju u gostima pobijedila Švicarsku 1:2. Izabranici Zlatka Dalića zasluženo su slavili u jednoj utakmici u kojoj se igrači nisu štedjeli. Golove za Vatrene zabili su Brekalo i Pašalić.

Igrač utakmice ipak je Domagoj Bradarić, bivši igrač Hajduka večeras je s 20 godina debitirao za reprezentaciju i oduševio igrom.

Bradarić je inače lijevi bek, ali protiv Švicarske je igrao na lijevom krilu. Nogometaš Lillea izluđivao je protivničke igrače koji igraju u najjačim ligama svijeta, nezaustavljivo je probijao po boku i osvojio skoro svaki duel.

gol expired Hrvatska pobijedila Švicarsku nakon preokreta: Odlična priprema za ono što slijedi divider

Domagoj Bradarić je upisao prvu asistenciju za Hrvatsku, lijepo je dodao do Brekala koji je zabio za 1:1. Bradarić tu nije stao, potez utakmice napravio je u 82. minuti, vrhunskom fintom izbacio čak dvojicu domaćih igrača i pobrao ovacije četiri tisuće Hrvata na tribinama.

Nije mu prvi put

Bradarić je sličan dribling dva puta prodao u dresu Hajduka. Bilo je to protiv Osijeka u prosincu 2018. godine, a taj potez postao je ogroman hit na internetu. Dva mjeseca kasnije opet je ponovio isto i to ponovno protiv Osijeka, ali ovaj put u HNL-u.

Finta Domagoja Bradarića Finta Domagoja Bradarića (Foto: GOL.hr)

Da se nikoga ne boji pokazao je i u dresu Lillea kada je u Ligi prvaka prodao isti dribling igračima Valencije, a UEFA je taj dribling istaknula kao potez kola.

Debi iz snova, tek mu je 20 godina, a Hrvatska je dobila sjajnog lijevog beka za budućnost.

Hoće li Hrvatska nakon dobre igre pobijediti i Švedsku u nedjelju?

Ukupno glasova:


 
''Danas je upadljivo odigrao, nije izgubio niti jednu loptu. Uvjeren sam da će u budućnosti biti standardni igrač Hrvatske na lijevom beku'', rekao je trener Slaven Belupa, Tomislav Stipić za Novu TV.

''Ovakav debi imat… Rasturio je. Njemu nitko ništa nije poklonio, s 19 godina je otišao iz Hajduka, nametnuo se u Ligi prvaka i francuskoj ligi. Pokazao je ogroman talent. Velika pohvala izborniku jer je stavio one igrače koji su fizički spremni, e to je ona Hrvatska koja nam treba'', dodao je Mate Bilić.

Najbolji trenuci iz pobjede Hrvatske protiv Švicarske


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider