Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ŠTETA

Dalić odlučio: Bez Luke Modrića i Ante Budimira protiv Slovenije

Zbog mišićnih ozljeda, Modrić i Budimir nisu došli na okupljanje reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Slovenija igraju za dva dana na Poljudu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Tu utakmicu možete pratiti na gol.hr-u i Novoj TV.

Izbornik Zlatko Dalić neće računati na kapetana Luku Modrića i napadača Antu Budimira koji se tek vraćaju nakon ozljeda.

gol expired Borna Sosa poslao jaku poruku na Instagramu nakon pobjede nad Slovačkom divider

''Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je kako se Luka Modrić i Ante Budimir neće priključiti Vatrenima za posljednju utakmicu rujanskog mini-ciklusa protiv Slovenije (7. rujna u Splitu).

Zbog mišićnih ozljeda, Modrić i Budimir nisu došli na okupljanje reprezentacije, no bila je ostavljena mogućnost da se priključe reprezentaciji u Splitu ako se dovoljno brzo oporave.

gol expired VIDEO Pogledajte još jednom sve Ivušićeve parade. Ovako je izludio Slovake divider

Usprkos iskazanom napretku nakon odgovarajućih terapija, Modrić i Budimir ne bi bili spremni za natjecateljski zahtjevnu utakmicu protiv Slovenije te je izbornik Dalić nakon razgovora s dvojicom reprezentativaca i konzultacija s liječničkom službom hrvatske reprezentacije donio odluku da se navedeni dvojac ovom prigodom neće priključiti ekipi'', stoji u obavijesti HNS-a.

Hoće li Hrvatska na Poljudu pobijediti Sloveniju?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider