Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
svaka čast

VIDEO Pogledajte još jednom sve Ivušićeve parade. Ovako je izludio Slovake

Ivušić je mladost proveo u milanskom Interu.

Hrvatska je preko noći dobila novog heroja nacije. Ivica Ivušić je otkriće za širu javnost koja baš ne prati HNL, a oni koji dugo znaju za njega samo su potvrdili svoje mišljenje da se radi o odličnom golmanu.

Ivušić je protiv Slovačke oduševio obranama i tako spasio Vatrene, a u zadnje tri sezone HNL-a uz Livakovića je najbolji golman lige.

U sezoni 2019./20. imao je 18 utakmica vez primljenog gola, a prošle sezone je poboljšao svoj rekord, nije primio gol u čak 20 utakmica.

Kako je krenuo Ivušić?

Ivušić je rođen u Rijeci prije 26 godina. Nakon osam godina provedenih u Rijeci potpisao je za Inter Milan 2009., a 2015. stigao je u Istru. Nakon tri godine u Istri otišao je u Grčku i potpisao s Olympiakosom za koji nikad nije nastupio. Prije tri godine stigao je u Osijek i oživio karijeru koja sada ide uzlaznom putanjom.

Tijekom svoje omladinske karijere nastupao je za sve selekcije Hrvatske od 14 do 20 godina osim one do 18 godina, a sinoć je konačno ostvario svoje snove i debitirao za Vatrene.

"Imao sam debi iz snova, mogao sam samo priželjkivati ovakav dan. Ostvarili su mi se svi dječački snovi, ali najvažnije je da smo osvojili tri boda i nastavljamo borbu za Katar. Čitava ekipa je odradila sjajan posao na terenu, zaslužili smo tri boda. Drago mi je da sam dao svoj doprinos i ponosan sam što sam dio 'vatrenih'. Bio sam spreman uskočiti umjesto Livakovića, nije mi drago što sam dobio priliku zbog njegove ozljede, ali što je tu je", rekao je Ivušić.

VIDEO Ivica Ivušić o utakmici protiv Slovačke

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider