Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
hvala im na svemu

Puni Maksimir skandirao Ćorluki, Mandžukiću i Subašiću: Poslušajte kako je grmjelo!

Priznanja za ono što su dali reprezentaciji dobili su bivši hrvatski reprezentativci Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Danijel Subašić.

Priznanja za Ćorluku, Mandžukića i Subašića

Uoči početka utakmice Hrvatska  Španjolska velika priznanja za ono što su dali reprezentaciji dobili su bivši hrvatski reprezentativci, koji su se nakon srebra sa Svjetskog prvenstva oprostili od igranja za Vatrene.

Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Danijel Subašić dobili su uokvirene svoje dresove s brojem nastupa na leđima od predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera.

Puni Maksimir, odnosno preko 30 tisuća navijača, gromoglasnim je pljeskom i skandiranjem pozdravilo naše sada već bivše reprezentativce, koji su dali veliki obol na Mundijalu u Rusiji, ali i u svim prijašnjim nastupima.

Ćorluka je debitirao za reprezentaciju 16. kolovoza 2006. u prijateljskoj utakmici protiv Italije. Njegov posljednji, 103. nastup za reprezentaciju, bio je u zadnjih pet minuta produžetaka u polufinalu SP-a protiv Engleske.

Mario Mandžukić sakupio je 89 nastupa i postigao 33 gola. Debitirao je 21. studenoga 2007. godine u kvalifikacijskoj utakmici protiv Makedonije. Subašić je na vratima hrvatske vrste sakupio 44 nastupa, a debitirao je 14. studeniog 2009. protiv Lihtenštajna u Vinkovcima. Posljednji nastup u hrvatskom dresu za Mandžukića i Subašića bilo je finale svjetskog prvenstva u kojem je Francuska pobijedila s 4:2.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider