Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ŠTETA

Stožer odlučio: Modrić protiv Ronalda na praznom Poljudu

Hrvatski navijači neće uživo uživati u majstorijama velikih zvijezda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom su tri utakmice, jedna prijateljska (Turska) i dvoboji protiv Švedske i Portugala u Ligi nacija.

HNS je danas objavio da na utakmici s Portugalom 17. studenoga na Poljudu neće biti gledatelja pa hrvatski navijači neće uživo moći gledati dvoboj dva osvajača Zlatne lopte, Luke Modrića i Cristiana Ronalda, a takva utakmica na hrvatskom tlu nikada nije odigrana.

gol expired Mediji kod susjeda u euforiji: ''Srbija otela Hrvatskoj Dinamovo dijete'' divider

''Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je produžio trajanje Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.

Odluka stožera uključuje mjeru održavanja sportskih natjecanja bez prisustva gledatelja.

gol expired Hrgović se vratio: Najavio borbu u Zagrebu sljedećeg mjeseca i popljuvao Babića divider

Nastavno na takvu odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, Hrvatski nogometni savez obavještava javnost kako će utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala, zakazana za 17. studenoga u Splitu, biti odigrana bez prisustva gledatelja. Također, bez publike će biti odigrana i utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Litve u Puli.

Spomenuta mjera Stožera odnosi se, naravno, i na druga natjecanja pod ingerencijom HNS-a koja će se do daljnjega održavati bez gledatelja.
Zbog sličnih mjera u Turskoj i Švedskoj, bez gledatelja će biti odigrane i utakmice hrvatske reprezentacije protiv Turske (11. studenoga) u Istanbulu i Švedske (14. studenoga) u Solni'', objavio je HNS.

Sve utakmice reprezentacije možete pratiti uživo na Novoj TV i gol.hr-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider