Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Gležanj kao jabuka

Ponajveći dobitnik Vatrenih odgovorio na škakljivo pitanje: "Što da nije dodao Modriću? Bi li se više derao od Majera i Broza!?"

Ante Budimir grabi krupnim koracima prema maksimalnoj afirmaciji u reprezentaciji, a ove sezone opet se potvrdio kao kvalitetan golgeter u španjolskoj Osasuni...

Za njega mnogi stručnjaci kažu da je jedina prava "devetka" u reprezentaciji. Napadač koji istuče stopere, i stilom igre najviše podsjeća na Marija Mandžukića.

Riječ je o centarforu Osasune Anti Budimiru, koji se već sezonama potvrđuje u jednoj od najboljih liga svijeta - španjolskoj Primeri. S njim je razgovarao reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja.

Navijači Hajduka Neviđena navala na Poljudu, sigurno pada rekord: Hajduk za novu sezonu prodaje gotovo 1000 pretplata - dnevno! divider

Ante Budimir grabi krupnim koracima prema maksimalnoj afirmaciji u reprezentaciji, a ove sezone opet se potvrdio kao kvalitetan golgeter u španjolskoj Osasuni.

Ante Budimir - ponajveći dobitnik Vatrenih u Ligi nacija

S 9 pogodaka bio je najbolji strijelac svoje momčadi koja je završila na 10. mjestu od 20 klubova, a srušio je i klupski rekord jer imao niz od 6 pogodaka u 6 uzastopnih utakmica.

Gerard Pique i Shakira Snimka koja je napravila ludnicu na internetu: Pique uhvaćen u dirljivom trenutku, što će reći Shakira? divider

"Drago mi je da mogu reći da sam se upisao u povijest kluba koji postoji 102 godine. Ponosan sam i na to."

Sveopća je procjena stručnjaka da je Ante Budimir jedan je od dobitnika lipanjskih utakmica reprezentacije.

"Zabolio je poraz od Austrije, ali onda smo se izdigli i pobijedili Francusku"

"Lijepo je proživjeti i trenutak protiv Austrije. Zašto? Teško ti je, vidiš da ti i ljudi okolo tebe su tužni i da pate na jedan način. Boli taj poraz, ali nakon svega smo se izdigli i napravili prvu pobjedu Hrvatske protiv Francuske i onda budeš iznimno sretan. U deset dana, dvije potpuno različite emocije, ali to je Hrvatska. "

Aubameyang, Dembele i Torres Potpisao za Barcelonu, zarađuje milijune eura, ali ne zna počistiti smeće za sobom divider

Sveukupno zadovoljstvo bilo bi mu još veće da je realizirao veliku šansu protiv Francuske na Poljudu. Prođe li čovjeku kroz glavu "nisam dodao Majeru, ali sreća da nije bio Modrić?"

"Pa dobro, mislim da je nebitno tko je tamo. Tamo je kockasti dres i kako god se zvao. Naravno, mi svi na terenu želimo donijeti najbolju odluku", kaže Budimir i nastavlja:

Bi li se Modrić više derao od Majera i Broza?

"A sad, bi li se Luka derao više od Majera i Broza, ne znam. Ali dobro, mislim da treba posvetit pažnju, da drugi put kad se tako nešto desi, da budu prave odluke i da se na kraju postigne onaj cilj, a to je pogodak."

Tko je favorit za osvajanje Hrvatske nogometne lige?

Ukupno glasova:

A u slavnom pogotku Luke Modrića za povijesnu pobjedu protiv Francuza, baš je Budimir odigrao ključnu ulogu. Iznudio je kazneni udarac nakon što ga je nagazio Konate.

Je li vam to najdraža bol do sada u karijeri?

"Ha, ha… Baš je bilo gaženje, a ogroman je čovjek. Sudac je bio blizu i drago mi je da se nije dvoumio ni sekunde. I vidim da igračima oko mene nije bilo jasno, ali meni je bilo jasno jer je zglob poslije bio kao jabuka", zaključio je Budimir.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider