Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hladno ga poslao Malešu

Zločesti Sharbini prvi osjetio 'željeznu ruku' novog trenera!

Nediscipliniranog Anasa Sharbinija trener Mišo Krstičević poslao je na hlađenje šefovima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener željezne discipline Mišo Krstičević 'upoznao' je Anasa Sharbinija. Nije Krstičević mogao otrpjeti to što Anas, premda je trener to želio, nije s momčadi otišao na utakmicu u Koprivnicu. Sharbini je imao tri žuta kartona, Krstičević ga je želio s momčadi. Ali mu je dao termin za trening u subotu na kojem se Anas nije pojavio. Pa, nije ni stigao na nedjeljni trening koji je Krstičević održao ujutro, premda je bio planiran poslijepodne.

Međutim, Anasa nitko nije uspio obavijestiti, Hajdukov glavni igrač bio je na svom Grobniku, a tada je komunikacija s njim slaba. Priča se nastavila u ponedjeljak, Sharbini je došao na trening žaleći se na bolove u Ahilovoj tetivi, koja ga je mučila i u tjednu uoči Slaven Belupa. Krstičević mu je dao da trči krugove, nije išlo, nije Anasu sjela ni ideja da prošeta oko travnjaka i radi trbušnjake. Na kraju ga je Krstičević poslao predsjedniku Hrvoju Malešu na razgovor i sve je izglađeno.

Sharbini se ispričao za svoje ponašanje, priznao je svoj slabi trenutak, dobit će novčanu kaznu i sada je sve izglađeno. Navikao je Anas da ga se gladi, još se sjećamo one utakmice protiv Zagreba i njegove briljantne partije nakon koje ga je Balakov nagradio slobodnim danom koji je proveo na Grobniku. Kod Krstičevića se takve stvari neće tolerirati, bilo je samo pitanje trenutka kad će trener doći u okršaj sa Sharbinijem.

Krstičević je tip koji nikoga neće tetošiti, prvi je to osjetio Sharbini. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider