Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jurčić smirivao

Zamalo tučnjava: Rukavina prijetio i psovao majku Haliloviću!

Dinamova pobjeda u Vinkovcima mogla je ostati u sjeni fizičkog obračuna Ante Rukavine i Alena Halilovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srećom, do njega ipak nije došlo, iako se zakuhalo još dok je utakmica trajala.

>> Jedvaj prvijencem donio pobjedu Dinamu u Vinkovcima

Pri kraju susreta, u jeku napada Cibalije koja je tražila izjednačenje, Rukavina je povukao kontru u koju su još pohitala trojica njegovih suigrača, a pred njima se nalazio samo jedan igrač domaćih. Bila je to akcija kakva se jednostavno ne smije upropastiti, ali Rukavina nije na vrijeme dodao loptu na drugu stranu već je katastrofalno poslao loptu u gol-aut, što je izazvalo nevjericu kod njegovih suigrača.

Rukavina Haliloviću: 'P**** ti materina!'

Alen Halilović je širio ruke i čudio se odluci šibenskog napadača, a Rukavina je u tom trenutku napravio korak-dva prema njemu i podignutog kažiprsta mu poručio: "P**** ti materina!" Međutim, niti tu nije bio kraj. Prije nego se rukovao sa sucima, Rukavinu je strijelac pobjedničkog pogotka Jedvaj nešto upitao, a ovaj mu je ljutito odbrusio i okrznuo ga s laktom u prsa.

Jedvaj se pravi Englez: 'Ništa nisam vidio'

Nekoliko minuta kasnije, do vidno nervoznog Rukavine došao je Kruno Jurčić i nešto mu prišapnuo, ali za razgovor s novinarima napadač Modrih nije bio raspoložen, kao niti Halilović koji je dječački iskreno kazao tek: "Zabranjeno mi je govoriti."

Tin Jedvaj se trudio biti iskren: "Ne znam što je bilo, nisam ništa vidio i ništa ne znam", kazao je 17-godišnji stoper, dodavši kako je "presretan zbog prvijenca za Dinamo."

Sammir ispraćen pljeskom i povicima 'j*** te Štimac'

Sammir je pri izlasku iz igre dobio pljesak zapadne tribine, ali puno su se jače čuli zvižduci upućeni s istoka, popraćeni povicima "j*** te Štimac".

"Drago mi je da su mi pljeskali, ali već sam naviknuo na to ovdje", izjavio je dobro raspoloženi Sammir.

Jurčić je, pak, posebno htio istaknuti jednu stvar: "Pobijedili smo sve koji se bore za ostanak, to mi je drago jer nam je visjelo veliko breme na leđima. Sad neka se oni međusobno razračunavaju tko će ostati u ligi."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider