Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zajednička borba

Nakon Torcide i BBB-a, nova velika pomirba: Uveli ih na stadion, navijali skupa!

Ujedinjeni hrvatski navijači i u prošlom kolu nastavili su borbu protiv Hrvatskog nogometnog saveza...

Odluka HNS-a o zabrani gostovanja bez vaučera definitivno je 'spojila' hrvatske navijačke skupine. Međusobni animozitet i razmirice stavljene su po strani, cilj je jasan: boriti se za svoje ideale i protiv ljudi koji vode hrvatski nogomet.

Nedavno su Bad Blue Boysi bez ikakvih problema šetali Splitom, čak i ušli na stadion uz pomoć Torcide, pa ekspresno uzvratili velikim rivalima, kada su navijači Hajduka stigli na gostovanje u Kranjčevićevu.

Nova potvrda ujedinjenja stiže iz Osijeka, gdje je u nedjelju domaći sastav dočekao Rijeku. Značilo je to i da u Slavoniju stiže Armada, koja posljednjih godina s Kohortom i nije u najboljim odnosima. Bilo je tu raznih sukoba, tučnjava, kamenovanja... Međutim, i osječki i riječki navijači krenuli su putem Torcide i BBB-a, 'opametili' se u idealnom trenutku i poslali snažnu poruku.

Naime, stotinjak pripadnika Armade doputovalo je u Osijek bez vaučera, pa je bilo jasno da neće moći biti smješteni u 'kavezu' na sjevernoj tribini Gradskog vrta. Reagirali su članovi Kohorte, koji su Riječanima kupovali ulaznice i dali blagoslov da se smjeste u kutu istočne tribine.

Tijekom utakmice Kohorta i Armada zajednički su skandirali protiv HNS-a, a Osječani su vladarima hrvatskog nogometa uputili poruku: 'Naše ujedinjenje za vaše uništenje'.

Ostatak fotografija pogledajte na portalu sib.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider