Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo na Poljudu

U Splitu napeta atmosfera uoči derbija: 'Nama to nije ništa novo!'

Trener Hajduka Igor Tudor najavio je derbi s Dinamom na Poljudu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč buri koja se digla oko možebitne prodaje Hajduka, trener „bijelih“ Igor Tudor optimističan je uoči subotnjeg derbija s Dinamom na Poljudu. Kaže da napeta atmosfera koja se stvorila u Splitu nema utjecaja na momčad „bijelih“.

>> Čudno je bez Jurčićevih 'sletova': Maminja 'okupirali' navijači, 'Tanac' bez nervoze

>> Halilović pročitan, Sammir kao Ibra: 'Pa i Messi je pročitan, ali...'

„Moji igrači su već mjesecima navikli na ovo ozračje, to njima nije ništa novo. Uvjereni smo da će navijači biti naš 12. igrač kao i uvijek. Jedan prekrasan osjećaj je igrati derbi protiv Dinama, onome koji je predodređen za uspjeh ne treba dodatan motiv za ovakve utakmice, oni koji ne vole igrati derbije, ti neće ni uspjeti. Za mene je debi protiv Dinama na Poljudu bio jedan osjećaj koji ću nositi cijeli život“, kazao je Tudor, a prenosi Dalmacija News.

Tudor kaže da ne voli pitanja u stilu tko je favorit u derbiju.
„Dinamo je dobar, kupili su dosta pojačanja, s pravom su u Europa ligi, ali mi imamo svoje adute. Ono što mogu sigurno potvrditi je da ćemo biti borbeni, agresivni i da ćemo težiti igri“, ističe Tudor koji će na raspolaganju za derbi imati dvojicu novih igrača Harisa Bukvu i Giorgija Illuridzea.

„Smatram da su Bukva i Iluridze donijela jedan dodatni špirit, dodatnu kvalitetu, ostatak igrača je to prepoznao zbog čega se u njima budi želja za još veći dokazivanjem i borbom za mjesto. Ta činjenica će pomoći cijeloj ekipi i svima nama. Za razliku od nekih prošlih utakmica, sada smo jači i za Kouassija koji nam je dosta dugo nedostajao“, kaže Tudor te dodaje kako se teren nije puno poboljšao.

„Nastojali smo što više trenirati na njemu ovaj tjedan da se igrači malo priviknu“, zaključio je trener Hajduka. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider