Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvoreni trening Dinama

Čudno je bez Jurčićevih 'sletova': Maminja 'okupirali' navijači, 'Tanac' bez nervoze

Novi trener Dinama Branko Ivanković održao je otvoreni trening na Hitrec-Kacianu dva dana prije derbija s Hajdukom...

Premijernim treningom Branka Ivankovića s kompletnom momčadi Dinama službeno je otvoreno renovirano pomoćno igralište Hitrec-Kacian u Maksimiru.

>> Halilović pročitan, Sammir kao Ibra: 'Pa i Messi je pročitan, ali...'

Postavljeni su novi reflektori, dodatno je uređen travnjak i tribina. Na tom terenu Dinamovi juniori trebali su ove sezone igrati Ligu prvaka, ali Kruno Jurčić uspio je od gotovog napraviti veresiju pa je na njegovo mjesto stigao „Tanac“, koji će u trećem povratku na klupu „modrih“ debi imati u najvećem hrvatskom derbiju s Hajdukom. Prvi Ivankovićev pomoćnik biti će Igor Cvitanović, kojem mnogi proriču veliku trenersku karijeru.

Osim što je trening bio otvoren za javnost, ono što se odmah na prvu moglo primijetiti bilo je da nema nervoze, vike, krikova... Svega onog što je krasilo Jurčićeve „poligonske sletove“, kako je to znao reći Ante Čačić. Nakon treninga, čak se moglo i porazgovarati s trenerom.

Na Hitrec-Kacianu uz nekolicinu novinara okupilo i stotinjak znatiželjnika, a usprkos Sammiru, Haliloviću, Soudaniju, Fernandesu i ostatku društva najveća zvijezda večernjeg treninga bio je Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama. Preplanuli Maminjo do pola je odgledao trening iz trenerske kućice, a potom je pojurio prema maksimirskim kancelarijama.

Kod južne tribine zaustavila ga je skupina navijača i zatražila fotografiranje. Oteglo se to, dok su se svi izredali prošlo je nekoliko minuta, ali Maminjo nije uzmicao, za svakoga je sačuvao „širok osmijeh i zlatan zub“. Kad je u pitanju maksimirski „alfa i omega“, očito nema ravnodušnih.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider