Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neke stvari su smetale

Tudor 'otkrio' što to Dila Gori ima, a Hajduk nema

Igor Tudor ponudio je svoje objašnjenje zbog čega se Hajduk već ovog četvrtka oprostio od Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je obje utakmice od gruzijske Dile Gori izgubio s 1:0, a Tudor je nakon poraza u uzvratu u Tbilisiju čestitao Gruzijcima:

>> Kraj euro-sezone: Hajduk jalov i bezidejan, Dila Gori slavila i u Gruziji!

"Gledajući oba susreta, mi smo bili bolji, ali nismo zabili i to je bio naš problem. Čestitam Dili, oni imaju igrače koji stvaraju razliku, a možda bismo i mi bili na njihovom nivou da smo doveli tri igrača ovog ljeta", poručio je trener Hajduka, a prenose Sportske novosti.

"Moram reći kako su Gruzijci imali sjajnog vratara i nekoliko odličnih pojedinaca, a nama je veliki hendikep bio neigranje Kouassija, kao i činjenica da je Maglica propustio nekoliko treninga. Da su oni bili pravi, drukčije bi to izgledalo. Okrećemo se Lokomotivi, u HNL-u će nam sigurno biti lakše", rekao je Tudor, dodavši kako je svojim igračima u svlačionici kazao da je zadovoljan igrom u oba susreta.

Njegovu izjavu kako je Hajduk bio bolji sarkastično je prokomentirao Giorgi Devdariani, trener Dile: "Zasluženo smo pobijedili, a Hajduk je možda bolji za njega. Svatko ima pravo na svoje mišljenje", zaključio je trener gruzijskog sastava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider